Tijdelijke Tattoo

Tijdelijke Tattoo bij Schminkkoppies

Lekker cool op een feest verschijnen?

Of je wilt je vader of moeder even lekker laten schrikken?

Laat bij Schminkkoppies een Tijdelijke Tattoo zetten. Deze Tattoo wordt aangebracht Skin Polish van LaDot Cosmetics.  De Tattoo blijft 3 tot 7 dagen op de huid zitten maar is makkelijk te verwijderen met alcohol. Wanneer hij klaar is lijkt het net een “echte” tattoeage.

Zit je te twijfelen of je een tattoo wilt laten plaatsen? Weet je niet zeker of het plaatje dat je in je hoofd hebt mooi uitkomt. Probeer dan eerst een tijdelijke tattoo. Dan kan je kijken of je de tattoo mooi genoeg vind om voor het “echie” te gaan.

Deze tijdelijke tattoo is ook zeer geschikt voor feestjes met wat grotere kinderen. Schminkkoppies neemt wat voorbeeldplaatjes mee en zet bij de kinderen een tattoo naar keuze. Het plaatsen van deze “free hand” tattoo neemt wel wat tijd in beslag. Daarom is dit feestje geschikt voor maximaal 8 kinderen en zal 2 uur duren.

Ook is het mogelijk om een tijdelijke tattoo te plaatsen d.m.v. de Stempel stenen van LaDot cosmetics. Het assortiment is zo groot dat er voor ieder feestje wel een mooie steen te krijgen is. Dus heb je een thema feest of wil je dat bezoekers van je evenement herkenbaar zijn. Dan kan Schminkkoppies dat realiseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik op het plaatje voor het fotoalbum.

 

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn FacebookInstagram en Twitter in de gaten.
LET OP!! Wanneer je allergisch bent voor pleisters is het gebruik van Skin Polish af te raden. Klik hier voor de productinformatie.
Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief