Time Tattoo

Posted by on juli 6, 2015 in Alle foto's, Gallerij, Time Tattoo | Reacties uitgeschakeld voor Time Tattoo

Sharing is caring!

Time Tattoo bij Schminkkoppies

Lekker cool op een feest verschijnen?

Of je wilt je vader of moeder even lekker laten schrikken?

Laat bij Schminkkoppies een Time Tattoo zetten. Deze Tattoo wordt aangebracht met een zeer realistisch uitziende huidvriendelijke verf op alcoholbasis. De Tattoo blijft 3 tot 7 dagen op de huid zitten maar is makkelijk te verwijderen met alcohol. Wanneer hij klaar is lijkt het net een “echte” tattoeage.

Een time tattoo is ook zeer geschikt voor feestjes met wat grotere kinderen. Schminkkoppies neemt wat voorbeeldplaatjes mee en zet bij de kinderen een time tattoo naar keuze. Het plaatsen van deze tattoo neemt wel wat tijd in beslag. Daarom is dit feestje geschikt voor maximaal 8 kinderen en zal 2 uur duren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Time Tattoo is een artikel van Cameleon
Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief