Een druk schminkweekend

Posted by on september 14, 2015 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Een druk schminkweekend

Een druk schminkweekend

Sharing is caring!

Het ene weekend is heb je niets te doen en het volgende heb je een druk Schminkweekend.

Zo ook afgelopen weekend. Heerlijk vind ik dat. Zaterdag was het Diemer Festijn. Een jaarlijkse feestweek waar Stichting de Zonnebloem op de kramenmarkt loten verkoopt. Stichting de Zonnebloem doet echt heel belangrijk werk allemaal met vrijwilligers. Zij zorgen dat mensen met een lichamelijke beperking een dagje uit kunnen of een gezellige middag samen kunnen doorbrengen. Ook gaan ze regelmatig op huisbezoek om gewoon eens even een gezellig babbeltje te maken. Nu zou je denken wat heeft kinderschminken daarmee te maken. Het was aan mij de taak om te zorgen dat de kinderen geschminkt werden in ruil voor een Zonnebloemlot en zo hadden de vrijwilligers even de tijd om de ouders te vertellen wat de Zonnebloem allemaal doet. Het was beregezellig en ik heb weer genoten.

Zondag, was het Banne Bruist festival 2015 alwaar ik samen met een van mijn cursisten, Claudia,  de kindjes mocht voorzien van een gezellig schminkkoppie. Het was weer heel druk en gelukkig zat het weer mee. Samen met Coco Christal, Circus Klomp en alle vrijwilligers hebben de kinderen van de Banne in Amsterdam Noord een geweldige middag gehad. Banne Bruist tot volgend jaar. Mijn speciale dank gaat uit naar Shirley Rijnders die prachtige foto’s heeft gemaakt van deze middag. Haar foto’s kun je terugvinden op Rijnders Fotografie.

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief