Halloween Workshop

Posted by on september 22, 2015 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Halloween Workshop

Halloween Workshop

Sharing is caring!

Schminkkoppies schminkt niet alleen maar geeft ook verschillende Workshops. 21 september was het tijd voor een griezelige Halloween Workshop.

Bij het inrichten van de workshopruimte begint het feest voor mij altijd al. Bij iedere workshop probeer ik zoveel mogelijk de sfeer er al in te brengen door leuke details aan te brengen. Halloween is dan natuurlijk een toptijd. Lekker griezelen en alles een beetje spannend maken. Het resultaat was een heerlijke griezelige ruimte. Neem daarbij de 8 kapkoppen waar ik verschillende voorbeelden op maak en het feest is helemaal compleet. 6 geweldige cursisten hebben gisteren meegedaan met deze workshop. Nadat iedereen kennisgemaakt had en even wat lijn en krullen geoefend had om “warm” te draaien kon de workshop beginnen.  Allereerst heb ik alle voorbeelden stuk voor stuk laten zien en erbij verteld waar je bij het betreffende design op moet letten. Daarna hebben we een enge wond geschminkt met diepte en schaduw zodat het “net echt” lijkt. Toen was het tijd voor het grote werk. Iedereen heeft een voorbeeld gekozen en in koppels van tweetallen hebben de cursisten de betreffende voorbeelden op elkaar gemaakt. Geweldig om te zien hoe al deze mooie vrouwen omgetoverd werden in enge clowns, sugar sculls en monsters. En wat een talenten. Zeker als je bedenkt dat twee van deze dames nog nooit geschminkt hadden. Het was supergezellig en er is heel veel gelachen. Kortom een heerlijk avondje uit. Wil jij nu ook zo’n gezellige workshop volgen van Schminkkoppies. Volgende week gaan we met latex aan de slag. En daar zijn nog wat plekjes vrij. Heb je interesse in een workshop werken met latex neem dan contact met mij op. Tot snel.

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief