Tropical party bij T.V. Zaansport

Posted by on september 29, 2015 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Tropical party bij T.V. Zaansport

Tropical party bij T.V. Zaansport

Sharing is caring!

Schminkkoppies was afgelopen zaterdag aanwezig bij de Tropical Party van T.V. Zaansport.

en niet alleen om te schminken maar natuurlijk ook om wat wedstrijden van de clubkampioenschappen te bekijken. Want dochterlief deed mee in de Dames Dubbel 6. Terwijl de de wedstrijden in volle gang waren werd er binnen gestart met een supergezellige Tropical Party. Er was een heuse DJ en heerlijke hapjes en drankjes. En ja wat ga je dan doen als je een tasje met schminkspullen bij je hebt. Dan ga je natuurlijk met je schminkkwast aan de slag. Al snel vormde zich een rij met mensen die een leuk tropisch design wilde hebben.  Er verschenen palmbomen, Eye designs en en zelfs een Flamingo. En de schminkjes zaten niet alleen in het gezicht maar mijn “canvas” bestond zelfs uit een mooi kaal bolletje.  Toen de laatste wedstrijden gespeeld waren barstte het feest echt los. Het was supergezellig en het bleef nog lang onrustig. Er werd veel gedanst, een kwis gespeeld en vooral heel veel gelachen. T.V. Zaansport is echt de leukste en gezelligste tennisvereniging van Zaandam en omstreken.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief