Workshop “Realistische Dieren Schminken”

Posted by on november 27, 2015 in Alle foto's, Bodypaint, Cursussen en Workshops, Schmink Volwassenen, Schminken | Reacties uitgeschakeld voor Workshop “Realistische Dieren Schminken”

Workshop “Realistische Dieren Schminken”

Sharing is caring!

22 november 2015 was het eindelijk zover. De Workshop “Realistische Dieren Schminken” van Tera Bakker.

Wachten duurt zo lang als je ergens heel veel zin in hebt. Het leek wel of de dagen voorbij kropen voordat ik eindelijk richting de workshop kon. Heel vroeg ging ik al op pad want ik moest eerst mijn geweldige model Kelly ophalen uit Purmerend. Daarna gingen we samen op naar Nieuwegein. Allebei een beetje giechelend en ik vooral stuiterend in de auto. We vonden het allebei superspannend en we hadden er ook superveel zin in.

Aangekomen in Nieuwegein bij Uit je Dak Fotografie in Nieuwegein kwamen we echt in een warm bad terecht. Wat een gezellige boel. Allemaal leuke painters bij elkaar die superveel zin hadden in deze te gekke Workshop.

Tera begon met haar uitleg en stap voor stap leerden we allemaal om een realistische tijger te painten. Er zijn best dingen waar je op moet letten en waar je rekening mee moet houden. Maar de uitleg van Tera was geweldig en zo ontstonden er langzaamaan allemaal te gekke tijgers. Tussendoor werden we ook nog getrakteerd op een geweldige lunch. En dat ging erin als koek. Zo’n workshop maakt hongerig. Maar na de lunch gingen we snel weer aan de slag. Er moesten nog strepe komen komen in onze tijgers en ze moesten natuurlijk ook ogen krijgen. Echte sprekende ogen.

Toen alle Tijgers (en echt ze waren allemaal stuk voor stuk zo gaaf geworden) klaar waren. Kregen we nog een echte fotoshoot van Alexandra Bakker en haar superleuke stagiaire Naomi.

Veel te snel was deze te gekke dag alweer om. Best wel moe maar heel blij en voldaan en met een hoofd vol nieuwe kennis keerde iedereen weer huiswaarts.

Tera, Alexandra super bedankt voor deze te gekke dag.

Wil jij nou ook zo’n te gekke workshop van Tera volgen? Houd dan de evenementen van haar facebookpagina in de gaten. Er zijn vele te gekke workshops te volgen.

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van Schminkkoppies? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief