Schminkjam bij Tera Bakker

Posted by on februari 3, 2016 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Schminkjam bij Tera Bakker

Schminkjam bij Tera Bakker

Sharing is caring!

Vorige week heb ik deelgenomen aan een zeer geslaagde Schminkjam georganiseerd door mijn zeer gewaardeerde collega Tera Bakker.

Wat is een Schminkjam? Een schminkjam is een gezellig samenzijn van allemaal schminkers. We gaan lekker los, oefenen onze technieken, leren van elkaar en……. we hebben ontzettend veel plezier met elkaar. Het is eigenlijk een gezellig dagje uit.

Wat een leuke groep was er bij elkaar. Emmy, Annabel, Martine, Irguna, Mirjam, Sandra, Jessica, Merel, Ikzelf en natuurlijk Tera en Alexandra. Iedereen  wat lekkers voor de lunch meegenomen. Wat een feest was dat. Er was werkelijk van alles. Cake, Havermoutmuffins, Quiche, Eiermuffins, heerlijke belegjes, broodjes, drinken. Het was echt een buffet vol verrassingen.

Maar het draaide natuurlijk om de schminkjes. Vele van ons waren geïnspireerd door de gastvrouw Tera Bakker. Zij kan zo goed 3d handbeestjes maken en dat wilde vele van ons ook eens proberen. Waaronder ikzelf.  Wat een ontzettende leuke resultaten heeft dat opgeleverd. De maakster van het papegaaitje kon helaas niet op de jam aanwezig zijn maar heeft ook een geweldig handbeestje gemaakt. Naast deze superschattige diertjes waren er ook nog andere geweldige creaties te bewonderen. Zo had Merel een prachtige Hakuna Matata gemaakt en een heel mooi masker geïnspireerd door Mark Reid en Manuela had meerdere geweldige creaties neergezet. Haar facepaint was een Selfie met Tera meer dan waard.

Mijn handbeestje van de dag was geïnspireerd door onze parkiet Nienke. Dit schatje is momenteel al 12.5 jaar oud en een echt deel van ons gezinnetje. Vandaar dat ik bedacht had om hem na te painten. En dat is best aardig gelukt.

En dan moeten de handbeestjes er ook weer af. Tera had het meest schattige konijntje gemaakt en het afwassen van het konijntje ging mij niet in de koude kleren zitten. Check dit hilarische filmpje.

Wat hebben we vreselijk gelachen. Het was een supertoffe dag. Maar aan alles komt een eind. En zo trok ik weer huiswaarts met mijn mooie koffertje. Hopende dat er nog heel veel van deze supergezellige jams gaan plaatsvinden.

Koffer Marielle

 Wil je niks missen van de avonturen van Schminkkoppies? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief