Videoclips en schmink

Posted by on juni 8, 2016 in Alle foto's, Bodypaint, Evenementen, Eye Design Volwassenen, Geen categorie, Schmink Volwassenen, Schminken | Reacties uitgeschakeld voor Videoclips en schmink

Videoclips en schmink

Sharing is caring!

Videoclips en schmink

Regelmatig komt de combinatie videoclips en schmink voor in de hedendaagse muziek. En dat vinden wij painters natuurlijk geweldig om te zien. Soms zijn het geweldige bronnen van inspiratie voor ons. Maar het is ook puur genieten om het werk van andere painters te bewonderen.

 

Vaak zien we extravagante make-up in videoclips. Zoals bijvoorbeeld Lady Gaga die echt heerlijk los gaat. Zij is echt een soort van cameleon die allerlei verschillende gedaantes aanneemt in haar videoclips.

gagavids

Maar er zijn nog veel meer artiesten die gebruik maken van face- en bodypaint.

Neem bijvoorbeeld de clip van Dario G met “Sunchyme”. Geweldig om te zien hoe hier met bodypaint gewerkt is.

Maar ook in het nummer “Carnaval de Paris” van Dario G is gebruik gemaakt van bodypaint.

En dan hebben we ook nog het nummer “Somebody that i used to know” van Gotye. Hier heeft de artieste Emma Hack een prachtig staaltje camouflagepaint laten zien.

Maar hoe ben ik er nou opgekomen om hierover een blog te gaan schrijven? Dat komt door een nummer dat nu hoog in de hitlijsten staat. Een nummer waar kinderen met superleuke facepaints in meedoen. Het gaat om het nummer “No Money” van Galantis.

Galantis kennen we allemaal van hun megahit Runaway. Met hun nieuwe track No Money heeft het Zweedse duo een vrolijke track geproduceerd die je automatisch een beetje laat meedeinen. De aanstekelijke tekst begeleid door een simpel maar vrolijk melodietje maakt de plaat klaar om grijs gedraaid te worden. bron : www.nieuweplaat.nl

Ik zag deze clip en ben toen eens gaan denken hoe vaak face- en bodypaint gebruikt wordt voor videoclips. En dan ga je verder denken. Niet alleen in videoclips maar ook in reclames en films komt je regelmatig schmink tegen. Nu ben ik wel heel benieuwd of jullie ook nog leuke voorbeelden hebben van face-, belly- of bodypaints in videoclips of films. Dus ben ik nog clips, reclames of tips vergeten geef het dan snel aan mij door. Dan maak ik van al jullie tips nog een leuk blog. Ik ben heel benieuwd.

Mijn tip voor face-, belly- of bodypaint clip, filmp of reclame.

 

Verification

Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief van Schminkkoppies. Zo mis je niks.

 

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief