Sjablonen van Crearose door Schminkkoppies

Posted by on februari 2, 2017 in Alle foto's, Blog, Reviews | Reacties uitgeschakeld voor Sjablonen van Crearose door Schminkkoppies

Sjablonen van Crearose door Schminkkoppies

Sharing is caring!

Sjablonen van Crearose, een echte MUST HAVE in je Schmink-kit.

Wat ben ik toch een bofbips. Krijg ik zomaar het verzoek of ik de Sjablonen van Crearose wil testen en reviewen. Wat een feestje. Ja natuurlijk wil ik dat. Alles wat maar met schmink te maken heeft trekt mijn aandacht en vind ik te gek. En als ik het dan ook nog eens mag testen toingtoingtoing.

 

 

Al snuffelend op de website van Crearose heb ik een paar sjablonen uitgekozen waar ik direct een design mee in mijn hoofd kreeg. Nadat de bestelling geplaatst was keek ik vol verwachting uit naar de postbode. En wat kan wachten dan lang duren zeg. Zeker als je zo’n toingtoingtoing bent als ik. Maar… mijn wachten werd beloond.  Daar was het. Een mooi wit doosje. Omdat ik natuurlijk super nieuwsgierig was heb ik het meteen uitgepakt. Wowie, tot mijn grote verassing, kreeg ik er nog een extra aantal sjablonen bij. Als een klein kind op haar verjaardag heb ik staan stuiteren en ben meteen gaan snuffelen wat er allemaal voor sjablonen tussen zaten. Maat S, Maat M en Maat L. Daarbij nog ringetjes om de sjablonen mooi bij elkaar te houden en……. Een superhandig cadeautje. Een Stencil maatje. In het filmpje dat ik heb gemaakt leg ik precies uit waarom dit stencil maatje zo vreselijk handig is.

 

Maar even over de sjablonen zelf. Wat zijn die fijn zeg. Ze zijn niet te groot en daarom heel makkelijk te gebruiken. Voor de kleine kindjes zijn de sjablonen maatje S echt een uitkomst.

En wist je dat…… Crearose ook sjablonen op aanvraag maakt.  Hoe gaaf is dat jouw eigen CUSTOM MADE SJABLOON. Bestel snel je persoonlijke sjabloon!!

In het volgende filmpje laat ik wat leuke designs zien die met deze sjablonen gemaakt zijn.

 

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn Facebook, Instagram en Twitter in de gaten.

Heel veel Schminkplezier en tot de volgende keer DAAAAGGGGG.

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief