Een ballon, een ballon, een ballonnetje

Posted by on juli 3, 2017 in Alle foto's, Blog | Reacties uitgeschakeld voor Een ballon, een ballon, een ballonnetje

Een ballon, een ballon, een ballonnetje

Sharing is caring!

Een ballon, een ballon, een ballonnetje.  Een ballonnetje dat danst in de wind.

Ballonnen, wat kan je daar allemaal mee doen. Nou heeeeel veel. Ik ben besmet met een nieuw virus. Naast het schminkvirus heb ik nu ook het ballonnenvirus. En dan de hele tijd zingen Een ballon, een ballon, een ballonnetje. Een ballonetje dat danst in de wind.  Een prachtig liedje van Toon Hermans.

Maar goed ik dwaal af. Al een tijdje zat ik met de gedachten om wat te gaan doen met ballonnen. Een hondje vouwen dat kon ik wel maar….. er kan zoveel meer. En toen kwam daar een te gekke workshop op mijn pad. Jon Facepaintstuff had MillieBallon uitgenodigd om een basisworkshop Ballonvouwen te geven. En daar moest ik natuurlijk bij zijn. Wat een hoop input, input, input aan materiaalkennis, knopenkennis etc. Superleuk en superleerzaam. Nadat we heel simpel begonnen werden de figuren steeds een beetje ingewikkelder. Maar ook steeds leuker en leuker.

Zo leuk dat je bijna zou vergeten te lunchen maar….. Wanneer je bij Jon Facepaintstuff een workshop volgt word je zoooo verwend. De lunch is een apart feestje. Heerlijke gezonde en smaakvolle gerechten worden er geserveerd. Echt een lunch 2.0. HEEEERLIJKKK.

Na de lunch gingen we verder met nog meer te gekke figuren. En de term “Time flies when you ar having fun” is hier zeker van toepassing. Wat vloog de tijd om. Het was een te gekke workshop en wat heb ik er veel geleerd. En wat is het verslavend. Je wilt steeds weer nieuwe figuurtjes leren en oefenen.

Jam

Nu is het oefenen in je eentje natuurlijk helemaal niet gezellig. Daarom organiseert Jon eens per maand een gezellig ballonnenjam. Echt een feestje om met leuke collega’s samen te brainstormen over nieuwe ballonfiguurtjes. En lekker te kletsen over van alles en nog wat. Echt een dagje gezelligheid. Ben jij ook een ballonner en wil je ook eens bij de jam zijn. Houd dan de facebookpagina van Jon Facepaintstuff goed in de gaten en meld je aan.

Workshops bij Jon Facepaintstuff

Naast deze ballonenworkshop organiseert Jon regelmatig te gekke schminkworkshops. Er komen nog wat te gekke artiesten naar haar toe. Wie?  dat is nog een verassing …….. Oke oke ik mag er vast één verraden.

In Oktober komt….. Tromgeroffel………

 

 Denise Cold!!!!

Ik ben er zeker bij. Jullie ook?? Toingtoingtoing

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn FacebookInstagram en Twitter in de gaten.

Rest mij nog te zeggen. Heel veel schminkplezier en tot de volgende keer. Daaaaaggggg

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief