Even weg geweest.

Posted by on januari 26, 2018 in Alle foto's, Blog | Reacties uitgeschakeld voor Even weg geweest.

Even weg geweest.

Sharing is caring!

Schminkkoppies is even weg geweest. Niet echt weg hoor. Maar er is een hele tijd geen blog geweest. En dat had een reden.

Waarom ben ik even weg geweest?? Dat zal ik jullie vertellen, hoewel een heleboel van jullie het al weten. Ik heb namelijk een nieuwe knie gekregen. En dat was even pittig. Maar…… ik ben weer terug en met nog meer energie dan dat jullie al van mij gewend zijn. Dus nog meer “toingtoingtoing”.

Even pittig schrijf ik maar oef wat viel dat tegen zeg. Ik dacht serieus dat ik dit “wel even” zou doen. Maar oef wat viel dat tegen. Nou ben ik niet het type dat helemaal niks kan gaan zitten doen. Dus had ik bedacht om de nietjes die in mijn knie zaten na te maken op mijn andere knie. En dat heeft voor best veel hilariteit gezorgd. Zelfs mijn eigen orthopeed moest 2 keer kijken om te zien welke knie echt geopereerd was en welke was nagemaakt.

Maar goed. Dan ga je dus onder het mes en ben je even niet in staat om je werk te doen. Hoe los je dat dan op. Ik heb het geluk dat ik niet hoef te leven van het schminken. Maar dan nog. Hier zijn wat tips om te zorgen dat je niet al je klanten kwijt raakt.

Tip 1 :  Zorg dat je wat goede collega’s hebt als back-up. Collega’s waar je ook mee samen zou willen werken als je een grote opdracht hebt. Krijg je dan een aanvraag tijdens je afwezigheid dan kan je die doorzetten naar een van deze collega’s.

Tip 2 : Zet “het maken van reclame” even op een laag pitje. Klinkt misschien gek. Maar geloof me het is handiger wanneer je langere tijd niet kan werken.

Tip 3 : Zet alles op alles om je herstel zo goed en spoedig mogelijk te laten verlopen.

Tip 4 : Wanneer je weer aan de slag kan. Laat dat dan meteen overal weten. Je zult zien. Dat de aanvragen weer gaan binnenstromen.

Ik ben in ieder geval superblij dat ik weer opgeknapt ben en weer terug in Schminkjesland.

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn FacebookInstagram en Twitter in de gaten.

Rest mij nog te zeggen. Heel veel schminkplezier en tot de volgende keer. Daaaaaggggg

 

 

 

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief