Ballondecoraties bij Schminkkoppies

Ballondecoraties!! Schminkkoppies maakt ze naar uw wens.

Opening, open huis, verjaardag, personeelsfeest, babyshower,  bruiloft…. Voor ieder evenement verzorgt Schminkkoppies graag een ballondecoratie. Met onze creaties van ballonnen toveren wij uw locatie in een handomdraai om in een prachtige sfeer. Uw evenement krijgt de WOW factor met onze ballondecoraties.

Van ballonnenboog tot thema pilaar. Bij Schminkkoppies bent u aan het juiste adres.  De Ballondecoraties van Schminkkoppies maken van uw feest een superfeest. Cadeauballonnen, Gender reveal ballonnen, Ballondecoraties voor uw bruiloft, Babyshower, Verjaardag of een ballonartiest zijn DE ingrediënten om uw feest net dat beetje extra te geven, niets is ons te gek. Ook spelen we graag in op het thema van uw feest. Met onze ballondecoraties wordt het een superfeest. Klik op de foto voor een kleine impressie.

Ballondecoraties bij Schminkkoppies

Schminkkoppies werkt met de kwaliteitsballonnen van het merk Qualatex. Deze ballonnen zijn gemaakt van latex en daardoor niet belastend voor het milieu voor meer informatie hierover verwijs ik naar De Groene Ballon.

Wist u dat….

U bij Schminkkoppies ook terecht kunt voor Een professionele schminker, Een glittertattoo artiest (met onder andere LaDot stenen), Een ballonartiest, Custom made Pinata’s en hairfeathers. Maar ook voor een bellypaint, bodypaint of festivalpaint bent u bij Schminkkoppies aan het juiste adres.

Klik hier voor de prijslijst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

 

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief