Basis Workshop Schminken door Schminkkoppies

Basis Workshop Schminken in 4 avonden

Tijdens de Basis workshop Schminken leer je 4 avonden de Basis van het Kinderschminken. We behandelen materiaal, reiniging, penseeltechnieken, sponstechnieken en natuurlijk verschillende designs. Na deze cursus ben je in staat om kinderen te voorzien van een leuk, vrolijk schminkje.

Op maandagavond (datum nader te bepalen)  start een 4 weken durende workshop basis schminken van 19.30 tot en met 22:00 uur. De workshop is inclusief gebruik materiaal, koffie, thee en lekkers. Deze geweldige workshop kost € 100,00 per persoon. Een leuk avondje uit voor jou en je vrienden/vriendinnen.

Alle data even op een rijtje voor deze basis workshop.

Data nader te bepalen

De Workshop wordt gegeven op de Kreefstraat 14 in Amsterdam.  Bij een groepsaanmelding is het ook mogelijk om de cursus op locatie te geven.

 

Geef je snel op middels onderstaand formulier.

Je kan ook gebruik maken van de volgende optie.

Basis Workshop Schminken in 1 dag

Je leert in 1 dag de Basis van het Kinderschminken. We behandelen materiaal, reiniging, penseeltechnieken, sponstechnieken en natuurlijk verschillende designs. De tijd is van 10.00 – 16.00 uur inclusief gebruik materiaal, koffie, thee wat lekkers en lunch. Dit alles voor € 75,00 per persoon. Een geweldig dagje uit voor een gezellige vriendinnendag, een teambuilding etc. Na deze supergezellige basis workshop is er ook nog de mogelijkheid om door te gaan voor de gevorderden workshop of andere workshops van Schminkkoppies.

Datum Basiscursus Schminken 1 dag : Datum nader te bepalen

De Workshop wordt gegeven op de Kreefstraat 14 in Amsterdam.  Bij een groepsaanmelding is het ook mogelijk om de cursus op locatie te geven.

Geef je snel op middels onderstaand formulier.

Contactformulier

 

Verificatie

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief