De Schminkende Paashaas

Rond de Paasdagen kunt u via Schminkkoppies “De Schminkende Paashaas” laten komen.

De Schminkende Paashaas is een geweldige aanvulling op uw Paasmarkt, Bedrijfspaaslunch, Paasbraderie, Paasfeest, tja alles wat met pasen te maken heeft eigenlijk. Zij is zacht en knuffelig en kan ook nog eens schminken. Hoe leuk is dat op uw evenement.

Kortom bent u op zoek naar een professionele schminker voor uw Paasfeest. Dan bent u bij Schminkkoppies aan het juiste adres. Want wie wil er nu niet veranderen in een prachtige vlinder, stoere tijger of mooie prinses? Of voor de wat grotere een stoer eye design of arm paint? En deze schminkjes kunnen natuurlijk allemaal in Paassferen.  De Schminkende Paashaas tovert met haar schmink en penselen iedereen om in ware kunstwerkjes.

Maar dit is nog niet alles wat de Schminkende Paashaas kan. U kunt haar ook inhuren voor het zetten van glittertattoo’s.

Een glittertattoo is een prachtige lichaamsversiering met een hoog “bling bling” gehalte. De tattoos zijn niet alleen populair bij kinderen. Ook volwassenen lopen graag te pronken met hun mooie glittertattoo.

Vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Tot Pasen.

Ken u de Gappies van Schminkkoppies al. Ga snel eens kijken op www.Gappies.nl

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief