Kinderworkshop Schminken

Bent u op zoek naar een leuk Kinderfeestje? Een origineel Kinderfeestje? Een leerzaam Kinderfeestje? Wat dacht u van een Kinderworkshop Schminken.

Tijdens deze Kinderworkshop Schminken leer ik de kinderen wat basis technieken om zelf wat leuke designs te schminken. %kinderworkshop

De kinderen krijgen een klein cursusboekje en een oefensheet waarop we gaan oefenen. Aan het eind van het feestje mogen de kinderen dit mee naar huis nemen. Zodat ze thuis lekker verder kunnen oefenen. De kinderen krijgen een korte uitleg en mogen vervolgens simpele designs op hun armen en op een oefensheet proberen. En dat is altijd een groot feest. Het is ontzettend leuk om te zien hoe serieus de kinderen bezig zijn en wat een talent ze hebben voor het schminken. De leukste designs komen tevoorschijn. 

Tussen het oefenen door voorzie ik alle kinderen van een mooi schmink design. Dit kan iets zijn wat ze zelf op hun oefensheet hebben gemaakt maar ze mogen ook een heel ander design kiezen. Kortom het wordt een groot feest.

Deze workshop wordt bij u thuis gegeven of iedere andere gewenste locatie. Schminkkoppies neemt zelf al het materiaal mee waar de kinderen mee gaan werken. We gebruiken een mini palette schmink van Cameleon. Dit materiaal is in bruikleen.

Vindt u het leuk om alle kinderen een klein palette mee te geven als cadeau dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. U kunt dit als extra optie bijbestellen. 

Aan het einde van de workshop krijgen alle kinderen een mooi schminkdiploma van mij. En we maken natuurlijk een leuke groepsfoto.

De workshop is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.en kost € 185,00.

Maximum aantal kinderen per kinderworkshop is 8 kinderen. De workshop duurt ±2 uur.

Deze workshop is ook een leuke aanvulling op  uw :

  • School
  • Bruiloft
  • Bedrijfsfeest
  • Open dag
  • Verjaardag
  • en alle andere feestelijke aangelegenheden.

Voor een impressie hoe het feestje eruit ziet heb ik een klein filmpje gemaakt.

 

Wilt u ook zo een leuk en gezellig kinderfeestje? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief