Special fx en horrorpaint

Heeft u een horrorfeest en wilt u echt “creepy” voor de dag komen dan bent u bij Schminkkoppies aan het juiste adres.

Schminkkoppies verzorgt uw horrorpaint en special fx op uw griezelfeest.


Met alleen een griezelige outfit kunt u natuurlijk niet voor de dag komen. Schminkkoppies zorgt dat uw horrorpaint aansluit bij de
kledingstuk. Dit kan heel eng maar ook subtiel. Met Halloween kan je alle kanten op. Zo zijn er verschillende mogelijkheden. Griezelige schminkjes met waterschmink. 

Of wat dacht je van de zogenaamde “Sugar Skull” De sugar skull vind zijn oorsprong in Mexico. Dit zijn
versierde doodshoofden die gemaakt worden voor de dag van de doden (Dia de Los Muertos) Door de kleurrijke versieringen (met onder andere bloemen en hartjes) zien sugar skulls eerder vrolijk als luguber of doods uit. De sugar skull kom je regelmatig op posters en dergelijke tegen, en is uiteraard ook een populair face paint voorbeeld.

Maar schminkkoppies gaat nog een stapje verder. Met special fx maken we het effect nog heftiger. Zoals bijvoorbeeld met latex, neptanden,
nepbloed etc. etc. kan het horroreffect nog veel groter gemaakt worden. Een “echte” zombie of “Zipperface” een “Bride from Hell” of “Freddy Krueger” Schminkkoppies maakt het allemaal mogelijk.
 

Klik op de foto om een impressie te krijgen van wat Schminkkoppies allemaal heeft gemaakt in de Horror en Halloween stijl. Durf jij ???

Halloween en FX

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief