Neon Schminkfeest

U organiseert een Neon Schminkfeest.

Alles is al geregeld. Blacklight, glowsticks, stoere kleding, vette muziek, maar er ontbreekt nog een ding…. 

Juist NEON Schmink om uw Neon Schminkfeest tot een groot succes te maken.

Schminkkoppies maakt facepaints, eyedesigns en bodypaints met Neon Schmink maar ook een arm design is mogelijk. Met Schminkkoppies kunt u alle kanten uit om uw Neon Schminkfeest tot een groot succes te maken. Met een Neon schmink maakt u het geheel compleet. Dit kan zowel een kinderfeest zijn als een geweldige discoparty, of wat dacht u van een NEON bedrijfsfeest?

Wist je dat….. Je bij All Star Entertainment je alles voor je Neon Party kunt bestellen. Met een geweldige schminker wordt uw feest dan helemaal compleet. Iedereen zal nog heel lang napraten over het geweldige feest dat u georganiseerd heeft.

Schminkkoppies gebruikt NEON schmink van de merken Superstar en Cameleon. Neon Schmink heeft een fluorescerende werking met blacklights. Deze schmink is op waterbasis en makkelijk te verwijderen met water en zeep. Voor een extra touch kan er ook Neon haargel gebruikt worden in het design. Dat maakt het helemaal af.

NEON SCHMINKFEEST

Klik op de foto om meer Neon designs te zien.

 

Hoe verwijdert u de schmink?

De schmink is met lauw water en zeep eenvoudig van de huid te verwijderen. Let op !!! Als u heet water gebruikt  dan trekt de pigment in de poriën. Sommige schmink kleuren kunnen een tijdelijk zweem achterlaten. 

Om het feest helemaal compleet te maken is er ook nog de mogelijkheid om glittertattoo’s met neon glitters aan te brengen. Deze blijven een aantal dagen zitten op de huid en zijn een groot succes bij zowel kinderen als volwassenen.

Schminkkoppies heeft voor het plaatsen van de paints wel een ruimt nodig waar “normaal” licht is en waar een blacklight lamp geplaatst kan worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Schminkkoppies

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief