Piñata

Wist je dat……. Schminkkoppies een Piñata naar eigen wens kan maken?

Hoewel van oorsprong waarschijnlijk Chinees, is de piñata al sinds de 16de eeuw onlosmakelijk verbonden met Mexico. In haar oorspronkelijke vorm, een zevenpuntige ster, stond de piñata voor de zeven hoofdzonden die door de mens bestreden moesten worden.

Pinata’s zijn vrolijk fel gekleurde figuren en symbolen, van oorsprong gemaakt van papier mache, met een lange traditie in Mexico. Op kinderfeestjes wordt deze Pinata gebruikt en traditioneel in Mexico gevuld met zoet, vruchten en kado’s. Bron : Wikipedia

Tegenwoordig is de piñata er in alle vormen en kleuren en een onmisbaar attribuut bij kinderfeestjes, bruiloften, Sweet 16 feestjes en babyshowers. Hij wordt gevuld met confetti, snoep en cadeautjes, aan het plafond gehangen. Hoogtepunt van het feest is het moment waarop het feestvarken wordt geblinddoekt en met een stok mag gaan slaan totdat de inhoud al snel in een stortvloed naar beneden komt. Hilariteit gegarandeerd!  Het is ook mogelijk om bij Schminkkoppies een zogenaamde “pull-string” exemplaar te bestellen. Deze gaat open door aan de touwtjes onder aan de piñata te trekken. Zo blijft hij relatief heel. En dat is voor sommige kinderen wel zo fijn. 

Schminkkoppies maakt piñata’s op aanvraag. En dat kan varieren van Hello Kitty tot Minnie Mouse, van een Discobol tot Olaf. Niks is Schminkkoppies te gek. Wilt u ook zo’n te gekke Eye Catcher op uw feest. Bestel dan op tijd. Een aanvraag dient wel een maand voor levertijd binnen te zijn in verband met droogtijden en het eventueel bestellen van bijpassende inhoud.

Prijzen zijn op aanvraag maar starten vanaf € 50,00 exclusief vulling.

Klik op de foto voor een impressie van alle Pianata’s die Schminkkoppies gemaakt heeft.

Gaat u liever voor een simpeler exemplaar? Dat wil zeggen niet volledig 3d maar een rond of vierkant exemplaar met een leuke afbeelding erop.  Ook dat is mogelijk. Voor slechts € 35,00 zijn deze al op te bestellen bij Schminkkoppies.  Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief