Tattoo Fantasie. DE Neptattoo voor tieners en volwassenen.

Posted by on juli 6, 2018 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Tattoo Fantasie. DE Neptattoo voor tieners en volwassenen.

Tattoo Fantasie. DE Neptattoo voor tieners en volwassenen.

Sharing is caring!

Het is zomer!!!!

Tijd voor vakantie, buiten feesten en genieten.

En tijd voor iets nieuws bij Schminkkoppies. We kennen natuurlijk allemaal al de glittertattoos. Helemaal leuk om de show te stelen in de zomer. Maar…… ik ga nog een stapje verder. Ik maak van tijdelijke tattoos ware kunstwerkjes. Ja, ja jullie lezen het goed. Schminkkoppies heeft er een nieuwe verslaving bij. Deze verslaving heb ik Tattoo Fantasie gedoopt.

Tattoo Fantasie. DE Neptattoo voor tieners en volwassenen.

Stel je gaat naar een festival. Dan is het natuurlijk leuk om een festival schminkje te laten aanbrengen. Maar…. je gaat dansen, je gaat zweten. We wonen in Nederland dus het kan ook ineens gaan regenen. Dan is je festival schminkje binnen no-time weg. ZONDE!!!! Maar daar heb ik een oplossing voor. Ja, echt waar. Een stoere tijdelijke tattoo.

Of je wilt je sportclub promoten tijdens een wedstrijd. Dat kan op een hele originele manier. Hoe??? door een tijdelijke tattoo waarmee jij je sport promoot.

Maar ook kinderen worden supergelukkig van deze tijdelijke tattoos. Nu ga ik natuurlijk niet mijn geheim verklappen. Hahahhahaha dat zouden jullie wel willen he. Ik kan wel zeggen dat je met een tijdelijke tattoo van mij de WOW factor hebt.

Laat mij losgaan met mijn materialen en mijn fantasie en ik beloof je dat je het hele festival, wedstrijd, bedrijfsfeest of waar dan ook,  met een GEWELDIGE tattoo rondloopt.

Wil jij de WOW factor toevoegen. Dan mogen de neptattoos van Tattoo Fantasie niet ontbreken

Tattoo Fantasie is een onderdeel van Schminkkoppies.

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan  op mijn Youtube kanaal en houd mijn FacebookInstagram en Twitter in de gaten.

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief