Efabe 2018.

Posted by on april 15, 2018 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Efabe 2018.

Efabe 2018.

Sharing is caring!

Efabe 2018 wow wat een geweldig event was dat.

Waar zal ik beginnen met vertellen. Er is namelijk zoveel om over te vertellen. Bijvoorbeeld dat er mensen uit allerlei landen van over de hele wereld aanwezig waren om met elkaar workshop te volgen en te jammen. Of dat er wel 16 instructeurs waren die allemaal TE gekke workshops gaven. Of dat de Vendor room nog groter en mooier was dan de vorige keer.

Bedenk dat je samen met allemaal mensen die dezelfde liefde voor het schminken in hetzelfde gebouw bent. Je hebt daar de mogelijkheid om allerlei workshops te volgend. En geloof me, voor iedereen zijn er wel workshops die inspelen op zijn/haar interesses. Of je nu voor schattig kinderschminken gaat of voor Special FX. Alle was aanwezig op Efabe 2018.

En echt. Je denkt dat je best een aardig moppie kan schminken. Dat je met 11 jaar ervaring bijna alles wel weet. Nou nee dus. Serieus er is altijd meer te leren. Schminken is net als mode. Er zijn altijd nieuwe technieken, kleuren, materialen etc. Daarom is het ook zo belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en naar workshops en EFABE te gaan.

Efabe is zelfs op tv geweest bij omroep Brabant. Wil je het filmpje zien? Klik dan op deze link. Spoel dan even door tot 6.13 minuten en geniet van het filmpje.

Ik heb meer dan genoten, superveel geleerd. De eer gehad om een demo te geven met mijn bling en de stencils van CreaRose. (Wil je mijn bling overigens bewonderen kijk dan eens op mijn facebookpagina Schminkkoppies Bling). En natuurlijk heel veel schminkvriendjes ontmoet. Ik kan nu al niet wachten totdat Efabe 2020 begint. Mijn spaarpot staat in ieder geval weer klaar om gevuld te worden.

Klik op de foto om een idee te krijgen wat ik allemaal geleerd heb tijdens Efabe 2018.

O en voordat ik het vergeet. Voor en tijdens Efabe 2018 heb ik natuurlijk weer zoveel mogelijk artiesten “Gegappied”. Herkennen jullie ze allemaal?

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn FacebookInstagram en Twitter in de gaten.

Rest mij nog te zeggen. Heel veel schminkplezier en…..

Tot EFABE 2020!!!!

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief