Bling, bling en nog eens bling (natuurlijk van Schminkkoppies)

Posted by on juni 21, 2018 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Bling, bling en nog eens bling (natuurlijk van Schminkkoppies)

Bling, bling en nog eens bling (natuurlijk van Schminkkoppies)

Sharing is caring!

Bling, Bling en nog eens Bling. Ja Schminkkoppies heeft er een verslaving bij.

In een van mijn vorige blogs hebben jullie al kunnen lezen hoe ik mijn eenhoorn design een extra dimensie geef met een “echte hoorn”. Maar dat is nog lang niet alles. Bijna ieder design is op te pimpen met een mooie bling.

Hoe gebruik je nou zo’n bling?

Die vraag word mij heel vaak gesteld. Zo vaak dat ik hier maar even een mooie uitleg ga geven. Het aanbrengen van een blingcluster is echt supermakkelijk. Smeer voordat je gaat beginnen met je schminkdesign je bling in met een huidlijm*. Waarom voordat je gaat beginnen? Nou de huidlijm* moet even indrogen. Bij het aanbrengen is hij wit. Pas als hij doorzichtig is en “sticky” dan plakt hij goed.

Nu ga je aan de slag met je schminkdesign. Dat kan natuurlijk van alles zijn. Als je dan klaar bent voeg je je bling toe.

Het verwijderen van de bling gaat heel makkelijk. Je haalt hem gewoon voorzichtig van het gezicht af. Eventuele lijmresten verwijder je met make-up remover.

Wanneer gebruik je een bling?

Dat kan bij ieder design. Of het nou een meisjesdesign is of een jongensdesign. Met een bling geef je het net even de WOW factor. Maar wat dacht je van festivals? Bling en glitter is helemaal hot. Je staat echt te “Shinen”. Op je gezicht, je decolete , op je arm, bling is overal toe te passen. Klik op de foto voor een impressie.

Kinderschminken Schmink Amsterdam Vlinder

Bling maken?

Wil jij ook bling maken? Kom dan naar een van mijn workshops “Make your own bling. Je leert in deze workshop met welke materialen je de mooiste bling clusters kan maken en we gaan gezamenlijk natuurlijk heel wat mooie bling clusters maken die je na afloop mee naar huis krijgt.
Het geld dat je investeert in deze workshop verdient zich op deze manier meteen terug omdat je de gemaakte bling bij je eerst volgende schminkopdracht al kunt gebruiken.

Kortom, een super gezellige en vooral creatieve workshop.

Houd mijn facebookpagina in de gaten voor de data. Of….neem contact via info@schminkkoppies.nl. Want wanneer jij een leuk groepje bij elkaar krijgt. Dan kom ik gezellig op locatie blingen. Tot snel

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan  op mijn Youtube kanaal en houd mijn FacebookInstagram en Twitter in de gaten.

Rest mij nog te zeggen. Heel veel schmink- en blingplezier.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief