LaDot is Hot

Posted by on februari 4, 2018 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor LaDot is Hot

LaDot is Hot

Sharing is caring!

LaDot is Hot. Nou dat is LaDot cosmetics zeker.

Wat is LaDot Cosmetics. Met de stenen van LaDot maak je geweldige tijdelijke tattoo’s. Maar dat is nog niet alles. Je kan ook met de Skin Polish van LaDot een Freehand tattoo maken. Daarom de titel LaDot is Hot.  En dat is waarom ik dit blogje schrijf. Want voor het zetten van een free hand tattoo heb je natuurlijk wel wat penseeltechnieken nodig. En dat is precies iets wat ik aardig onder de knie heb.

En zo is het gekomen dat ik de eer had om een workshop Lijnen, Krullen en Druppels te geven bij LaDot.

Bij binnenkomst voelde ik mij meteen super welkom. Wat een lieve mensen en wat een gastvrijheid. Na een heerlijke kop koffie zijn we aan de slag gegaan. Het eerste gedeelte van de cursus zijn we aan de slag gegaan met schmink en penselen. Aarzelend werden de eerste bibberige lijnen gezet. Maar naarmate de tijd vorderde werden de lijnen, krullen en druppels steeds mooier en strakker.  Een van de cursisten ging helemaal los en maakte een prachtige free hand lijnen tekening op het oefenbord. Daar gaat mijn schminkhartje toch echt wat harder van kloppen.

Na heel veel oefenen stond er een heerlijke lunch voor ons klaar. Een lunch waardoor we weer nieuwe energie kregen om door te gaan naar deel 2 van de workshop. De geleerde technieken toepassen met Skin Polish. En hoe leuk is het dan om de prachtige stenen van LaDot te combineren met het net geleerde lijn, krul en druppelwerk. De Skin Polish werd tevoorschijn gehaald en de stenen met de stempelkussens. En de dames gingen los. Wat een geweldige creaties werden er gemaakt. Echt zo te gek.

Conclusie : Combineer de stenen van LaDot met de Skin Polish. Vergeet geen glitter en steentjes. En maak de mooiste creaties. Ik voorspel DE nieuwe festivalhype van 2018.

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn FacebookInstagram en Twitter in de gaten.

Rest mij nog te zeggen. Heel veel LaDOT plezier en tot de volgende keer. Daaaaaggggg

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief