Festival schmink, tijdelijke tattoo’s en meer….

Tijdens uw festival of bedrijfsfeest mag Schminkkoppies niet meer ontbreken.

Want wat is nou een festival zonder festival schmink, tijdelijke tattoo’s en bling.

Schminkkoppies zorgt voor de WOW factor op uw bedrijfsfeest, festival, zomerfeest, vrijgezellenfeest, noem maar op. Ik ervoor dat iedereen er vrolijk gekleurd en geglitterd bijloopt. Denk aan een vrolijke festival schmink design op het gezicht, maar ook armen, en benen kunnen voorzien worden van een vrolijk design. Of wat dacht u van een tijdelijke tattoo. Deze kan bestaan uit glitters of een speciale lak die een paar dagen blijft zitten. Dit alles kunnen we naar een nog hoger level voeren door mooie bling sieraden toe te voegen. Bling kan subtiel en klein. Maar ook prachtig opvallend. Zowel in het gezicht als op het lichaam. Kortom Schminkkoppies geeft kleur en bling aan uw feest.

Festival schmink wordt aangebracht met schmink op waterbasis. Deze schmink is weer gemakkelijk te verwijderen met koud water en zeep.

Tijdelijke tattoo’s worden aangebracht met een speciale huidlak. De Skin Polish lak van LaDot breng ik aan met speciale stempelstenen of met sjablonen. Een echte eye-catcher op uw feest of festival. Deze tattoo’s blijven een paar dagen zitten. Maar wanneer u hem toch snel wilt verwijderen gebruik dan baby-olie of make-up remover.

Glittertattoo’s worden aanbracht met een speciale huidlijm en cosmetische glitters. Deze glitters bevatten GEEN metaal- en glasdeeltjes en zijn dus veilig voor huid en ogen. Een glittertattoo blijft ook een paar dagen zitten maar kan desgewenst verwijderd worden met baby-olie of make-up remover.

Festival Bling wordt aangebracht met een speciale huidlijm. Deze lijm is gemakkelijk te verwijderen met make-up remover.

Om een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is heb ik wat foto’s bij elkaar gezet. Klik op de foto voor een impressie.

 

Wist je dat…..

Festival schmink ook in NEON kleuren kan. Heb jij blacklight op je feest en wil je dat je gasten extra opvallen. Dan kan Schminkkoppies daar zorg voor dragen. Kijk maar eens op https://www.schminkkoppies.nl/neon-schminkfeest

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief