Ballonvouwen bij Schminkkoppies.

Jazeker je leest het goed. Ballonvouwen is bij Schminkkoppies ook een van de mogelijkheiden. Zij maakt de leukste ballonfiguren.

Marielle Heuft van Schminkkoppies maakt voor alle kindjes op uw feest een leuke balloncreatie.

Met haar sjieke koffertje komt ze binnen en als het koffertje opengaat kan het feest beginnen.

Van de ballonnen worden diverse figuurtjes gemaakt. En tijdens het vouwen betrekt Marielle de kinderen bij het maken van de creaties. Kortom een groot feest.

Desgewenst komt Schminkkoppies als clown, een hele lieve en toegankelijke clown. Geen overdadige schmink en zeker geen drukke gekke dingen.  Het ballonnenclowntje van Schminkkoppies geeft geen komische show, maar maakt een gezellig praatje en voor alle kinderen een mooi ballonfiguurtje.

Maar wat dacht je van de combinatie Schminken en ballonvouwen. Deze combinatie is zeer geschikt voor niet al te grote kinderfeestjes. De kinderen krijgen niet alleen een mooi ballonfiguurtje maar ze worden ook nog eens prachtig geschminkt. Heeft uw feestje een thema?? Schminkkoppies probeert er zoveel mogelijk op in te spelen met zowel de ballonfiguren als met de schminkjes.

Schminkkoppies werkt met Qualatex ballonnen. Deze zijn van 100% latex en daardoor ook biologisch afbreekbaar.

Klik op het plaatje voor de verschillende creaties.

 

Klik hier voor de prijslijst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bij erg warm weer is het vrij lastig om mooie ballonfiguurtjes te maken. Door de warmte knappen de ballonnen sneller. Daarom vraagt Schminkkoppies bij buitenopdrachten altijd om een schaduwplekje.

 

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief