Mevrouw, mag ik een Eenhoorn worden?

Posted by on februari 20, 2018 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Mevrouw, mag ik een Eenhoorn worden?

Mevrouw, mag ik een Eenhoorn worden?

Sharing is caring!

Mevrouw, mag ik een Eenhoorn worden??

Dat is denk ik momenteel een van de meest gevraagde designs die wij krijgen bij het schminken. En dan de eenhoorn in de ruimste zin van het woord. Regelmatig krijg ik het verzoek om “Rainbow Dash” te schminken of andere figuurtjes van “My little pony”.

Ook de eenhoorn waarbij het ene oog van mijn model ineens het oog van de eenhoorn wordt is een populair design.

Maar waar ik momenteel echt hele hoge ogen mee gooi is wel mijn Eenhoorn design met “echte hoorn”.  Bij dit design voeg ik een extra item toe in de vorm van een blingcluster. Eentje met een “echte” hoorn. Deze hoorn is van zacht flexibel materiaal zodat hij veilig is voor de kinderen en daardoor ook heel licht is. Met deze hoorntjes geef je je schminkwerk echt de WOW factor. En, de kinderen hebben zo een blijvende herinnering aan hun mooie schminkje. Want het hoorntje mogen ze natuurlijk mee naar huis nemen. 

Ja ja, Eenhoornfeestjes zijn momenteel erg populair en met mijn bling geef ik deze feestjes een extra WOW factor.

Wil jij deze bling nou ook gaan gebruiken in je schmink designs. Dan kan je ze kant en klaar bestellen bij de Facepaintshop. Succes verzekerd.

O ja, voordat ik het vergeet. Een echt eenhoorn is pas klaar wanneer je daar Pixie Paint aan toevoegt en als finishing touch Glitterrrrrrrrrr.

Zoek je naar inspiratie? Ik heb een foto album samengesteld waar ik verschillende Eenhoorn, Paar en Pony designs bij elkaar heb gezet. Klik maar op de afbeelding.

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn FacebookInstagram en Twitter in de gaten.

Rest mij nog te zeggen. Heel veel Unicorn plezier en tot de volgende keer. Daaaaaggggg

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief