Bodypaint

Wat is een bodypaint?

Een bodypaint is een schildering op je hele lichaam. De paint kan allerlei vormen en maten aannemen: het kan een zelf bedachte schildering zijn, een collage met
bloemen, een afbeelding die je ergens gezien hebt of bijvoorbeeld een kledingstuk. Denk maar eens aan een spijkerbroek als bodypaint of een corset als bodypaint. Vrijwel alles is mogelijk! In onderling overleg komen we altijd wel tot iets moois.

Tevens is er de mogelijkheid om van de bodypaint een camouflagepaint te maken. Klik hier voor meer informatie over een camouflagepaint.

Of wilt u uw bedrijf op een originele manier promoten? Dan kan dat bijvoorbeeld door het aanbrengen van uw logo op een bodypaint. klik hier voor meer informatie over logo schminken.

Fotoshoot Als de paint is aangebracht, maak ik een aantal foto’s van het eindresultaat. Deze foto’s worden digitaal verstuurd.

Materiaal De schmink die ik voor de paint gebruik, is van het merk Superstar, Mehron, Tag, Global en Cameleon. Deze schmink bevat geen schadelijke stoffen en is na afloop van de bodypaint weer gemakkelijk te verwijderen met water en zeep.

Als je dat wilt, kan de paint na afloop met een spray gefixeerd worden, zodat het nog een aantal uur mooi blijft. Zo kan je nog even nagenieten van je beschilderde lichaam, of het resultaat laten zien aan familie of vrienden.

Tijd  De tijd voor het aanbrengen van een bodypaint varieert van 1,5 uur tot wel 6 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van het ontwerp; een eenvoudige tekening is sneller klaar dan een ingewikkelde tekening.

bodypaint

Klik op de foto voor een overzicht van de bodypaints gemaakt door Schminkkoppies

Hoe verwijdert u de schmink?

De schmink is met lauw water en zeep eenvoudig van de huid te verwijderen. Let op !!! Als u heet water gebruikt  dan trekt de pigment in de poriën. Sommige schmink kleuren kunnen een tijdelijk zweem achterlaten. Deze is te verwijderen met een Cameleon zeepje.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief