3D Schminken

Posted by on juli 27, 2015 in 3D Schminken, Alle foto's, Gallerij, Schmink Kinderen, Schmink Volwassenen, Schminken | Reacties uitgeschakeld voor 3D Schminken

3D Schminken

Sharing is caring!

Een bijzondere en best lastige techniek in het schminken is 3D Schminken.

%3D Schminken21 maart 2014 had ik de eer om de workshop “Light and Shade” te volgen van de koning der 3d schminken Matteo Arfanotti. Wat een feestje was dat. En wat een geweldige techniek. Matteo verteld stap voor stap hoe je het beste te werk kan gaan maar zorgt ook voor een vleugje humor in zijn workshops. Die dat heb ik echt heel erg veel geleerd. Vooral dat oefenen heel belangrijk is. Blijven oefenen en trainen. Voor deze techniek heb je in principe alleen het Cameleon Matteo Dermaniac Palette nodig. Daarmee maak je de mooiste schaduwen en highlights. Uiteraard kon ik het niet laten om ook wat gezellige kleurtjes toe te voegen. Zo kwam ik met een lekker eng geel/oranje oog.

 

%3D Schmink

 

Aan het eind van de workshop kreeg ik van Matteo een geweldige paint in mijn hals. Deze man is echt een ware kunstenaar met zijn penseel en palette.

 

 

%3d schminken

 

Nu komt het niet heel veel voor dat kinderen op een feestje vragen naar een “echt” beestje maar… ik heb een keer het verzoek gehad. Een jongetje wilde heel graag een mier op zijn arm. Dat was toentertijd echt een uitdaging. Het jongetje was er echt vreselijk blij mee. Matteo bedankt voor deze geweldige workshop.

 

 

Blijf automatisch op de hoogte van alle bezigheden van Schminkkoppies. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief