Halloween workshops in Amsterdam.

Posted by on september 3, 2015 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Halloween workshops in Amsterdam.

Halloween workshops in Amsterdam.

Sharing is caring!

31 oktober is het Halloween.

En dat is de tijd om horror schmink te maken. Dat kan zowel op waterbasis als met technieken waardoor het allemaal net iets enger en echter lijkt. Van Skelet tot Sugarskull, van Brandwond tot Open wond. Het is allemaal mogelijk.

Uiteraard ben je bij Schminkkoppies aan het juiste adres om zo’n creatie aan te laten brengen. Maar….je kan ook een mini workshop volgen om wat tips en truckjes te leren om te zorgen dat jouw horror schmink er geweldig uitziet en de show steelt. Er zijn twee verschillende workshops. Een waar je je met waterschmink verschillende ontwerpen leert en een workshop waar je met speciale technieken leert om “echte” wonden te maken.

Waterschminkworkshop

Bij de waterschminkworkshop leer je in een avond een aantal super leuke Halloween schminkontwerpen. Zoals bijvoorbeeld een Pompoen, een Skelet, Een Vleermuis of een simpele Sugar Skull.

Deze workshop is op 21 september van 20:00-22:30. Materiaal is aanwezig en er staat koffie, thee en wat lekkers klaar. Kortom een gezellig avondje uit .

Inschrijven Waterschminkworkshop.

Werken met Latex Workshop

Bij deze workshop gaan we aan de slag met latex. Je leert brandwonden maken en een open gereten huid. Lekker griezelig dus.

Deze workshop is op 28 september van 20:00-22:30. Materiaal is aanwezig en er staat koffie, thee en wat lekkers klaar. Kom je ook griezelen ??

Schrijf je snel in want vol is vol.

Inschrijven latex workshop.

 

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief