Een Jongen of een Meisje ?

Posted by on september 24, 2015 in Alle foto's, Bellypaint, Prijslijst, Schmink Volwassenen, Schminken, Stap voor Stap | Reacties uitgeschakeld voor Een Jongen of een Meisje ?

Een Jongen of een Meisje ?

Sharing is caring!

Wordt het een Jongen of wordt het een Meisje.

Maak het bekend met een bijzondere bellypaint (buikschildering).

Vroeger was het altijd een verrassing wat je kreeg. Pas bij de geboorte wist je of je een jongen of een meisje kreeg. Er waren en zijn nog steeds verschillende bakerpraatjes en voorspellingen die men vaak toepast.  Tegenwoordig kunnen we al vrij vroeg in de zwangerschap zien wat het wordt door middel van een echografie. Vanaf 15 weken zwangerschap kan je al een echografie laten maken om het geslacht van je kindje te weten te komen. Bijvoorbeeld bij Pretecho Wonderbaarlijk in Amsterdam waar ze zowel een 2D, 3D en 4D pretecho kunnen laten maken.  Bij Pretecho Wonderbaarlijk staat de sfeer en beleving van de echo centraal, waardoor de echo ook heel anders zal zijn dan de echo’s in het ziekenhuis of bij de verloskundige.

En dan weten jullie het geslacht al van je kindje maar…. hoe vertel je dat aan je familie, vrienden en kennissen.

Een van de mogelijkheden is een bellypaint. Samen bepalen we wat er ongeveer op de paint komt te staan. We starten onderin de paint heel mysterieus. Het kan nog steeds een jongen of een meisje zijn, of misschien wel een tweeling. Hoe hoger je je shirt optrekt hoe meer er in de paint zichtbaar wordt wat het is. Een bijzondere en originele manier om het geslacht van je kindje bekend te maken.

Wil je nou ook zo’n leuke bellypaint. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief