Halloween workshop werken met latex

Posted by on september 29, 2015 in Cursussen en Workshops, Halloween, Schmink Kinderen, Schmink Volwassenen, Schminken, Special FX | Reacties uitgeschakeld voor Halloween workshop werken met latex

Halloween workshop werken met latex

Sharing is caring!

Wat een gave workshop was dat zeg. De Halloween workshop “werken met latex”

Wat is het toch leuk om kennis te delen met andere mensen. Vandaar deze Halloween workshop “werken met latex” Ik was een beetje overdonderd door de vraag naar deze workshop. Er zaten 7 gezellige dames in mijn lieve, kleine huiskamer. Lekker druk maar het ging prima.

Nadat iedereen haar plekje gevonden had en voorzien was van een kopje koffie of thee kon de workshop beginnen. Eerst wat uitleg over de materialen waar we mee gingen werken. In dit geval de vloeibare latex van Mehron. Stap voor stap hebben de cursisten hun wonden opgebouwd. Dit onder de nodige hilariteit. Wat het zag er natuurlijk steeds enger en goorder uit. En dat is nou precies de bedoeling van Halloween. Lekker eng. Een ding is altijd een beetje jammer tijdens deze workshops, en dat is dat de tijd zo gruwelijk snel gaat. Ineens stond de klok alweer op 22.00 uur. Met een mooi certificaat op zak ging iedereen, met een beetje kennis erbij, weer huiswaarts. Het was een superleuke avond.  Wil jij nou ook zo’n gave workshop, neem dan eens een kijkje op Cursussen en Workshops.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief