Roots in the Woods 2015

Posted by on oktober 19, 2015 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Roots in the Woods 2015

Roots in the Woods 2015

Sharing is caring!

Festival Roots in the Woods. Vier de herfst op de Veluwe!

Een geweldig festival dat op verschillende plaatsen in en om Apeldoorn te beleven is. Dit jaar van 9 t/m 25 oktober.  Het Beekpark is ook dit jaar weer het ‘hoofdpodium’ van het Roots in the Woods Festival. In het Beekpark is ook dit jaar ook weer van alles te beleven. Kinderen vermaken zich volop in de Klim en Klauter area, de nostalgische zweefmolen of neem ze mee naar een echte ‘oldschool’ circusvoorstelling! En ze kunnen zich laten schminken, een mooie hairfeather of een toffe glittertattoo halen bij de Kindercarrousel. Ook volwassenen kunnen volop genieten. Sfeervolle muziek, ontspannen in de Goed & Gezond area of uit je dak in de Rauw & Ruig area.

Aan mij de eer om 17 en 18 oktober als Kindercarrouselletje vele kinderen blij te maken.  Voor een schattige halve caravan hebben we heerlijk geschminkt samen. Ondanks het druilerige weer waren er heel veel kindjes die het geweldig naar hun zin hadden. En WE staat natuurlijk voor  Mirjam, de eigenares van de Kindercarrousel en mijzelf. Het is een feestje om samen met een collega zulke mooie festivals te mogen bezoeken. En zeker een festival als Roots in the Woods. Kinderen komen stralend bij je standje. En dat stralen dat komt door alle leuke dingen die er voor ze te doen zijn tijdens dit geweldige festival.  Het festival duurt t/m 25 oktober. Heel veel plezier allemaal.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief