Zombie op versiertoer in Amsterdam

Posted by on oktober 23, 2015 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Zombie op versiertoer in Amsterdam

Zombie op versiertoer in Amsterdam

Sharing is caring!

Lukt het om als Zombie een meisje te versieren in Amsterdam ?

Soms krijg je de leukste maar ook gekste verzoeken van klanten. Zo ook deze keer. Hoewel, het verzoek op zich was niet zo vreemd. De vraag was namelijk “Kan je van mij een Zombie maken” Ja natuurlijk kan ik een Zombie maken. Heerlijk zelfs lekker los gaan met latex en andere snuisterijen. Maar de reden waarom ik van deze mooie jongen een Zombie moest maken dat was op zijn zachtst gezegd nogal apart.

Afgelopen maandag was het dan zover. Voor mijn deur verscheen een hele leuke jongen. Echt bijna zonde om hem zo te gaan toetakelen. Maar….we gingen voor de Zombie.

Tijdens de hele metamorfose heeft mijn Zombie in wording allemaal selfies gemaakt. Zo zie je hoe hij van hele leuke gozer naar griezel transformeerde.

 

En omdat het maken van zo’n Zombie best wat tijd in beslag neemt raak je aan de praat en ga je verder vragen. Want, nogmaals ik vond het doel nogal apart. Daan, zo heet de Zombie, maakt allerlei filmpjes voor Attraction Gym, een bedrijf dat mannen leert om vrouwen het hof te maken.

Of zoals ze zelf omschrijven : Met de AttracionGym bouw je samen aan een legendarisch liefdesleven vol mogelijkheid. Vrouwen versieren is simpel zolang je maar de gebruikelijke fouten weet te ontwijken. Gratis versiertips die de meeste mannen niet weten: check de site!

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ik bedoel, vrouwen versieren als Zombie??? Serieus??? Ja, Daan krijgt het voor elkaar. Kijk maar eens naar dit filmpje.

Op het You Tube kanaal van AttractionGym staan nog veel meer van dit soort geweldige versiertrucs.

Attraction gym bedankt voor deze geweldige uitdaging.

Wil jij ook getransformeerd worden tot zo’n gruwelijke Zombie of ander Halloween figuur? Neem dan contact op via info@schminkkoppies.nl

Wil je niks missen van de belevenissen van Schminkkoppies? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief