Schminkkoppies bij de Plusmarkt

Posted by on februari 19, 2016 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Schminkkoppies bij de Plusmarkt

Schminkkoppies bij de Plusmarkt

Sharing is caring!

Momenteel is er een leuke actie bij de Plusmarkt. Voetbalplaatjes sparen met succesrecepten van de moeders van de eredevisiespelers.

Mede ter ere hiervan mocht Schminkkoppies bij de Plusmarkt schminken en glittertattoo’s zetten. En niet zomaar schminken en glittertattoo’s zetten maar….. het AJAX logo. Dat moest eerst geregeld worden. Gelukkig kon ik terecht bij April van Diva Designs. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik prachtige Ajax glittertattoo sjablonen en geweldige Ajax stencils kon gebruiken.

4 februari was Schminkkoppies welkom bij de Plusmarkt Vreeswijk in Oosthuizen. Daar aangekomen was het nog rustig. Maar tegen de tijd dat ik mijn spulletjes had neergezet begon het ineens heel erg druk te worden. Binnen een mum van tijd stond de supermarkt vol met enthousiaste kinderen. Waarom? Wel, er kwam een bekende Ajax speler waar iedereen mee op de foto mocht. Maar wie die speler was dat was nog een grote verrassing. Sommige kinderen hielden het bijna niet meer van de spanning. En toen was hij daar. Joël Veltman was de Ajax speler. Terwijl iedereen met hem op de foto ging was ik druk met het plaatsen van de glittertattoo’s. Tussendoor was er wel een klein gaatje vrij zodat ook ik op de foto mocht. Na een uurtje ging Joël er weer vandoor en keerde de rust terug in de supermarkt. Het was een geslaagde en supergoed georganiseerde middag.

18 februari was het de beurt aan de Plusmarkt Slooten in de Banne in Amsterdam. Ook hier was het spannend welke speler er zou komen. Ik mocht mijn plekje inrichten in de mooie hal van het winkelcentrum voor de ingang van de Plusmarkt. Schminkkoppies was goed zichtbaar, mede door de prachtige banner (ontworpen door Jessica Kessels van Whoop Designs) Vanuit deze prachtige plek kon ik de rij met kinderen zien groeien. Bij mij begonnen de kinderen langzaam aan te schuiven maar…. ze wilden natuurlijk eerst op de foto met de voetballer. Ineens hoorde ik binnen alle kinderen vreselijk hard gillen. Onze voetballer was gearriveerd. Het was Anwar el Ghazi. Ik wist zeker dat er 1 jongetje nu heel erg blij was. Want tijdens het schminken had hij mij verteld dat hij heeeeeeel erg hoopte dat Anwar el Ghazi zou komen. Ineens begin het bij mij ook storm te lopen. Alle kinderen die op de foto waren geweest wilde nu wel een een mooie schmink of glittertattoo. Ik kreeg het zelfs zo druk dat mijn fotomomentje met el Ghazi er niet meer van kwam. Maar dat kon de pret niet drukken. Wat een blije kids. Het was echt genieten.

Ter ere van deze leuke opdracht heb ik voor jullie nog een leuke stap voor stap gemaakt. Het is een halsketting met het Ajax logo. Uiteraard kan je het Ajax logo vervangen door een ander logo oid.

 

Wil je nog meer leuke stap voor stap designs van Schminkkoppies zien? Klik dan hier.

Ontvang jij die leuke nieuwsbrief van Schminkkoppies al ?

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief