EFABE 2016

Posted by on april 4, 2016 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor EFABE 2016

EFABE 2016

Sharing is caring!

EFABE 2016, European Face And Body-art Event 2016

Het is alweer ruim even geleden dat EFABE 2016 heeft plaatsgevonden. Wat een geweldig weekend was het weer. Waar staat EFABE voor zulln sommige van jullie zich misschien afvragen. EFABE staat voor European Face And Body-art Event.  Kortom een groot feest voor schminkliefhebbers. Dit jaar waren er zeven geweldige artiesten aanwezig om de workshops te verzorgen.

Andrea O’Donnel met Stencil Wizadry en Create your own stencils

Anna Wistrich met Cute Animals en Princess Party

Jinny met Neck/Chest Designs en From kid design to adult

Jocelyn Casdorph met Masks and their flow en Back to basics

Mark Reid met Tattoo style en Lettering from A-Z

Nick Wolfe met Skulduggery en  Jaw dropping animals

Pashur met Sssssnakes en Morbid fun

De keuze was reuze en alle workshops waren allemaal even te gek om te doen. Nu heb ik ze natuurlijk niet allemaal zelf gedaan. Maar in de wandelgangen zie en hoor je van alles over de workshops.

Ook de avonden waren supergezellig. Vrijdag avond was de “Meet en Greet”. Alles artiesten kwamen zich voorstellen en ze hadden ook allemaal een oefenhoofd geschminkt. Aan ons de taak om te raden wie welk hoofd geschminkt had. Weet jij het??

De tweede avond was er een gezellig superjam. Iedereen was in de grote zaal bezig met schminken. Wat een supersfeer geeft dat zeg. Echt helemaal te gek. De meest mooie creaties werden er gemaakt.

En dan was er ook nog de Vendor room. Een walhalla voor iedere schminker. Er stonden veel stands met de mooiste en leukste materialen. Iedereen kreeg de kans om zijn/haar kit uit te breiden met nieuwe mooie spulletjes. Op zondag waren er zelfs allemaal leuke demonstraties en was de Vendor Room open voor iedereen. Dus ook voor mensen die niet naar EFABE waren. Zij konden zo een beetje de sfeer proeven en natuurlijk heerlijk shoppen.

Dit geweldige weekend was niet mogelijk geweest zonder de geweldige organisatie van : Danielle Visser, Saskia Timmermans, Chris Meerburg en Richard Nijboer. BEDANKT.

Maar natuurlijk ook een hele grote dankjewel naar alle fotografen, modellen en vrijwilligers. En laten we hotel Princeville in Breda niet vergeten.

Over 2 jaar is er weer een EFABE. Ik kan in ieder geval niet wachten.

Tot EFABE 2018.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief