DFBW 2016

Posted by on april 14, 2016 in Alle foto's, Bodypaint, Evenementen, Gallerij, Schmink Volwassenen, Schminken | Reacties uitgeschakeld voor DFBW 2016

DFBW 2016

Sharing is caring!

DFBW 2016 oftewel de Dongense Face & Bodypaint Wedstrijden.

10 april was het zover. De DFBW 2016. Een geweldig evenement waar vele face- en bodypainters bij elkaar komen om de mooiste creaties neer te zetten. Ieder jaar is het weer een groot feest om daar aanwezig te mogen zijn. 4 jaar geleden was het voor mij de eerste keer. Ik deed mee met de categorie zwart t-shirt. Superspannend vond ik het. Maar al snel merkte ik dat het een grote gezellige schmink familie is die een leuke dag hebben. Nu 4 jaar verder heb ik meegedaan aan het onderdeel bodypaint. De opdracht was “The Painting Masters of the world”. Ik hoefde niet lang na te denken over dit onderwerp. Het was voor mij al snel duidelijk dat ik de schilderijen van HENK VEEN wilde gaan toepassen in mijn bodypaint.

Omdat ik nog niet echt heel veel ervaring heb in het bodypainten (ik had hiervoor pas 3 keer een bodypaint gemaakt) besloot ik om een workshop te gaan volgen. Roxanna Rosa, een geweldige painter, heeft mij in haar workshop ontzettend veel geleerd. Termen als focuspunten, verbinding, denk “outside the box” etc. passeerde de revue. Er ging een wereld voor mij open. En, ik wist ook meteen, dat er nog heel veel bodypaints en oefenuren aan te pas zouden gaan komen voordat ik ook maar een beetje in de buurt van de supermooie bodypaints zou komen.

Na deze workshop ben ik aan de slag gegaan. Tekenen, tekenen en nog eens tekenen. Proefpaint zetten, bekijken, tijdschema maken etc. Intussen naderde 10 april. Van Henk kreeg ik voor de presentatie een paar gympen waar hij zelf een schilderij op gemaakt had. Wat voelde ik mij vereerd dat hij dat heeft gedaan.

Schoenen

 

Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Ik ben niet in de prijzen gevallen maar man man man wat heb ik genoten. Het uiteindelijke resultaat heb ik samengevat in een kort filmpje van de paint en de podiumpresentatie.

Rest mij nog een ding. En dat is iedereen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt.

Allereerst natuurlijk Henk Veen. Lieve schat bedankt dat ik jouw werken heb mogen gebruiken in mijn paint.

Dan Annemarie Derksen. Wat een supermodel ben je. Jij maakte de paint nog beter.

De organisatie van DFBW. Alles was wederom tot in de puntjes georganiseerd. Wat een werk hebben jullie er ieder jaar weer aan maar wat een te gekke dag is het ook steeds weer.

De jury, bestaande uit Tera Bakker, Mark Reid en Syl Verberk. Bedankt voor jullie tips en tops.

En zoals Yvonne Zonneberg heel goed heeft laten zien met alle painters en modellen op het podium.

WE ARE FAMILY!!!

bodypaint

 

 

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief