Workshop van Yerenco’s Grime

Posted by on mei 16, 2016 in Alle foto's, Cursussen en Workshops, Schmink Volwassenen, Schminken, Special FX | Reacties uitgeschakeld voor Workshop van Yerenco’s Grime

Workshop van Yerenco’s Grime

Sharing is caring!

Workshop van Yerenco’s Grime.

Wat een te gekke dag heb ik gehad tijdens de Workshop van Yerenco’s Grime.  Heerlijk wonden maken en werken met hele interessante materialen. En een griezelig karakter grimeren.

Wie is Yerenco? Yerenco is een jong talent (17 lentes jong pas) die geweldig kan grimeren en dat graag wil delen met andere mensen. Wat een feestje is het om zo’n jonge jongen met zoveel passie en liefde bezig te zien. Vanuit zijn kamer creeert hij de meest griezelige karakters die hij graag deelt op zijn facebookpagina en op zijn website www.yerencosgrime.nl. Geloof me we gaan nog heel veel horen van dit jonge talent.

Nu over de workshop. Omdat Yerenco de opleiding als onderwijsassistent heeft gedaan en veel werkt met basisschoolleerlingen (hij geeft dansles en helpt met de eindmusical)  is hij heel goed in het overbrengen van zijn kennis. En wat heel duidelijk is in zijn uitleg is zijn liefde voor het grimeren. We hebben gewerkt met 2 componenten silicone en met schmink op alcoholbasis. Twee volledige nieuwe producten voor mij. Maar door de goede uitleg kon ik er aardig mee uit de voeten. Wat een mooi resultaat geeft dat zeg. Ik ben totaal verkocht. Dat wordt sparen. hahahahahahaha.

 

 

 

Daarna ben ik nog wat gaan spelen met latex, rozijnen en een papje van bloem. Eens kijken of ik een lekkere etterende wond kon creeëren.

Etterende wond workshop Yerenco painted by Schminkkoppies

 

 

Tijd voor een korte pauze waarin we werden getrakteerd op heerlijke chocolade donuts. Mmmmmm zo slecht maar zoooo lekker. En daarna was het tijd voor een karakter. Aan mij de eer om de moeder van Yerenco om te toveren in een griezelig karakter. We gingen aan de slag met vetschmink. Ook een product waar ik bijna nooit mee werk. Dus dat was echt een uitdaging. Maar het resultaat mocht er wezen. Ik ben er trots op. Maar met de goede tips van Yerenco kon het ook niet anders.

Wat een leuke workshop was dit.

Maar……. we waren nog niet klaar. Nadat de andere cursisten huiswaarts waren gekeerd. Heb ik Yerenco wat kleine schminktips meegegeven. En zie het resultaat. Yerenco is van alle markten thuis. De jeugd heeft de toekomst is een uitdrukking die hier zeker op zijn plaats is.

Vlinderpaint by Yerenco

 

Wil je niks missen van de avonturen van Schminkkoppies? Schrijf je dan hier in voor de Nieuwsbrief.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief