Down, Set en Match, 11 september 2016

Posted by on september 19, 2016 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Down, Set en Match, 11 september 2016

Down, Set en Match, 11 september 2016

Sharing is caring!

11 september 2016 werd voor de derde keer Down, Set en Match gehouden.

Down, Set en Match is een tennisfestijn dat eens in de twee jaar georganiseerd wordt. En wat een superdag was het Tennisschool Jeroen Hoevenberg, Stichting Down en heeeeeel veeeeeeel vrijwilligers hebben deze dag tot een waar feest gemaakt.

Ook Schminkkoppies was deze dag van de partij. Aan mij de taak om zoveel mogelijk kindjes te voorzien van een schminkje naar keuze.

Toen ik aankwam op de T.V. Zaansport was het al een drukte van jewelste. Heel veel geweldige vrijwilligers waren druk bezig met het voorbereiden van dit sportevenement. Alles spelletjes werden klaargezet. Een supergezellige EHBO ploeg was aanwezig voor eventuele calamiteiten. Lunchpakketten werden verzorgd. Er stond een springkussen. En…… er was een echte kinderboerderij. Roel’s Beestenboel was aanwezig met heel veel knuffelbare boerderijdieren.

Om 10.30 uur was de inloop van alle kinderen. Ze kregen een t-shirt en een pet en waren helemaal in de sportmodus. Verdeeld in groepjes konden ze aan de dag beginnen. Maar natuurlijk niet voordat Boer Jeroen de dag openden met een warming-up en een uitleg dat al zijn beesten kwijt waren. De groepjes konden alle dieren bij de verschillende spelletjes terugvinden. Alle kinderen gingen met hun groepjes aan de slag om de dieren weer terug te vinden.

Zoals ik al zei was het mijn taak om zoveel mogelijk kindjes te voorzien van een schminkje. En natuurlijk mochten de kinderen zelf kiezen wat ze wilde worden. Dat resulteerde in zeer bijzondere verzoeken. Soms gingen de kinderen zo op in hun rol dat het bijna angstaanjagend was. Maar wat waren ze blij. Het was een eer om aan deze dag mee te mogen werken. Hier is een kleine impressie van de schminkjes (waar ook heuse pleister bij de EHBO dame bij zat)

Wil je de foto’s van de hele dag zien klik dan hier.

Blijf op de hoogte van alles wat Schminkkoppies meemaakt en schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief