Spokentocht Middenmeer 22 oktober 2016

Posted by on oktober 25, 2016 in Alle foto's, Halloween, Schmink Volwassenen, Schminken, Special FX, Thema Feest | Reacties uitgeschakeld voor Spokentocht Middenmeer 22 oktober 2016

Spokentocht Middenmeer 22 oktober 2016

Sharing is caring!

Wat is Spokentocht Middemeer ??

Sinds 2014 organiseert Yerenco de Bont van Yerenco’s Grime de Spokentocht Middenmeer. En dit jaar had ik de eer om aan dit geweldige evenement mee te mogen helpen door middel van het grimeren van een aantal van de acteurs. Een aantal maanden geleden vroeg Yerenco mij of ik wilde meewerken aan Spokentocht Middenmeer. Ik had werkelijk geen idee wat mij te wachten stond maar het enthousiasme van de jonge Yerenco zorgde ervoor dat ik direct ja zei.

Langzaamaan kwam  er meer en meer informatie bij me binnen en begon ik te beseffen dat het een echt gaaf project ging worden.  De karakters werden bedacht. Een geweldige route werd in elkaar gezet en veel, heel veel vrijwilligers meldden zich aan om mee te helpen. De Spokentocht Middenmeer begon aardig vorm te krijgen.

22 Oktober 2016 was het eindelijk zover. Ik reed ‘s morgens naar het mooie Middenmeer. Aangekomen op de lokatie zag ik een geweldige groep vrijwilligers die de dag ervoor al een groot deel van de route hadden opgebouwd. Een Doolhof van Kuubskisten stond klaar. Een megalang hekwerk en nog veel en veel meer. De sponsoren wil ik hier dan ook heel erg voor bedanken.  Tevens liep er een camerman rond (bedankt Stefan Metz) en een fotograaf (bedankt Erwin Slootweg). Alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld.

Mijn handen begonnen werkelijk te jeuken om aan de slag te gaan. En zo gezegd zo gedaan. In totaal hebben we met 2 Grimeurs en 2 super goede leerling grimeurs bijna 40 acteurs voorzien van een grime gerelateerd aan het thema.

Tussendoor hebben we met het hele team heerlijk genoten van een patatje met wat lekkers en fris gesponsord door Pico Bello.

De Tocht.

Rond 20.00 uur was iedereen klaar en  kon de tocht beginnen. Eerst een fotomoment met de “Mad Hatter” en dan hup richting de tocht. Al bij het begin waren de mensen huiverig voor wat er komen ging. De Psycho kamer was voor vele toch wel heel erg eng. Je zal er maar staan, in het donker, niet wetende wat er komen gaat en in de hoek zit een Psycho in dwangbuis helemaal te flippen. Brrrrrrrrr.  Het konijn haalde je vervolgens op om je de rest van de tocht te wijzen.

De “Mad Hatter, de Dikkertjes, The Cheshire Cat, Kaarten, Hartenkoninginnen (waarvan een met kettingzaag), Alice’s, Zombies en wezens. Iedereen zat vreselijk goed in zijn/haar rol.  Wat heb ik gelachen en genoten van de reacties van de mensen en kinderen. Het was een megagroot succes en ik kan niet wachten tot 2017.  Dan kom jij toch ook?  Houd de website of de facebookpagina van Spokentocht Middenmeer  goed in de gaten.

Durf jij het aan om te kijken?

Wil je niks missen van de avonturen van Schminkkoppies? Schrijf je dan snel in voor de Nieuwsbrief.

 

 

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief