Goede penselen zijn een MUST in je kit

Posted by on februari 16, 2017 in Alle foto's, Reviews | Reacties uitgeschakeld voor Goede penselen zijn een MUST in je kit

Goede penselen zijn een MUST in je kit

Sharing is caring!

Ja, je leest het goed. Goede penselen zijn een MUST in je kit.

Je kan zulke goede schmink hebben maar zonder goede penselen is het nog steeds een ramp om mooie designs te maken. Dat geld vooral wanneer je met colorblocks werkt. Wanneer je dan geen goede penselen hebt dan word je design ook niks. Vandaar de titel GOEDE PENSELEN ZIJN EEN MUST IN JE KIT. Daarom wilde ik deze penselen met jullie delen. Het gaat om de penselen van de Facepaintshop. Ik ben totaly in LOOOVVVEEEEE.

Met drie verschillende penselen kan je echt een heel design opzetten.

Voor de colorblocks heb ik de Facepaintshop Short Angular Penseel 3/4 gebruikt. Deze heeft een mooie stevige steel en vrij korte haren. Hierdoor werken ze heel fijn.

Voor de dubbeldip bloemen heb ik de Facepaintshop Flora Penseel 8 gebruikt. Wat kan je daar mooie bloemetjes mee maken zeg. Bijvoorbeeld in een Eye design of bij een regenboog met Eenhoorn design.

En om het design af te maken heb ik de Facepaintshop Round Penseel 3 gebruikt. Dit penseel doet gewoon echt wat JIJ wil. En gaat geen eigen leven leiden zoals veel penselen neigen te doen.

Kortom ik ben om. En……..ze hebben nog veel meer penselen. Maar niet alleen penselen. Het is echt een snoepwinkel. Wat een te gekke Schmink artikelen hebben ze daar. Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete artikel is van de Facepaintshop. Welk artikel vinden jullie nou echt een MUST HAVE voor in je schminkkit. Laat het mij weten via info@schminkkoppies.nl.

Om beter te laten zien hoe enthousiast ik ben over deze penselen heb ik er een vlogje over gemaakt.

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies? Abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn Facebook, Instagram en Twitter in de gaten.

Heel veel Schminkplezier en tot de volgende keer DAAAAGGGGG.

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief