Sorry, Maar dat vind ik echt te duur.

Posted by on maart 2, 2017 in Alle foto's, Blog | Reacties uitgeschakeld voor Sorry, Maar dat vind ik echt te duur.

Sorry, Maar dat vind ik echt te duur.

Sharing is caring!

Hoe vaak krijgen wij niet de respons. Sorry, maar dat vind ik echt te duur.

Onze klanten begrijpen echt niet waar ze precies voor betalen. Helaas krijgen we allemaal wel eens te maken met de zin “Sorry, maar dat vind ik echt te duur.” Collega Carmen Wanga van Sweet Illusions heeft hier een geweldig blog over geschreven met de titel. U rekent HOEVEEL ???? Dit blog is zeker de moeit waard om te lezen en om eens bij stil te staan. Dus klik even op de link en lees het.

En heb je het gelezen?? Wat een superblog he. Maar hoe kunnen we zoveel tekst kort en bondig aan onze klanten overbrengen zonder ze tegen de haren in te strijken. Dat is toch wel een dingetje. Want we willen onze klanten natuurlijk niet verjagen.

Daarom een oproepje aan al mijn schminkcollega’s. Hoe lossen jullie dit op. Hebben jullie tips hierover? Is er bijvoorbeeld een Nederlandse versie van het plaatje bij dit blogje? Ik ben heel benieuwd naar jullie ideeën, tips, suggesties etc. Reageren kan onderaan dit blogje of via info@schminkkoppies.nl.

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn Facebook, Instagram en Twitter in de gaten.

Rest mij nog te zeggen. Heel veel schminkplezier en tot de volgende keer. Daaaaaggggg

Foto : Arjhay Face and bodyart

 

 

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief