EFABE Superjam 2017

Posted by on maart 29, 2017 in Alle foto's, Blog, Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor EFABE Superjam 2017

EFABE Superjam 2017

Sharing is caring!

Vorig jaar bij de EFABE kregen we nog te horen dat er in 2017 geen Efabe zou zijn. Zucht gewoon een jaar overslaan. Maar……..JOEPIE DE POEPIE. De EFABE Superjam 2017 was toch een feit. En wel ter ere van het 5 jarige bestaan van Mehron in Europa.

Nog groter was de verassing dat er ook workshops gevolgd konden worden. Zowel Annie Reynolds als Monique Lily gaven leerzame maar vooral gezellige workshops. Het was dus eigenlijk een soort van mini EFABE.

Echt een feestje want…… Een jaar zonder EFABE is toch best een beetje een kaal jaar toch? Het was eigenlijk geen feestje maar een heel groot feest. Super verzorgd, zoals EFABE altijd is. Alles was weer super georganiseerd. We werden getrakteerd op een gebakje vanwege het 5 jarige bestaan van Mehron Europe. Voor wie de hele dag aanwezig was, was er een heerlijke lunch met alles erop en eraan door Kok Catering Service. Zelfs hele bijzondere melk. Het ontbrak werkelijk aan niets. O, ja en voor de verkopers van Mehron Nederland was er ook nog een diner georganiseerd. Kortom Feest, feest, feest.

Annie Reynolds

 

Ik zelf heb genoten van de workshop van Annie Reynolds. Wat een geweldige tips and trics heb ik weer bijgeleerd. Tijdens zulke workshops besef je toch ook dat we nooit klaar zijn met leren. Maar, wat minstens zo belangrijk is. Het was zoooooo gezellig. Heel veel gelachen met veel superleuke collega’s. En als klap op de vuurpijl werden we nog verblijd met een een goodiebag. Toingtoingtoing.

Superjam

En dan de Superjam. Wow, wat was er veel om te proberen. Mooie produkten van Mehron, Ballonplooien, Henna, Blingclusters, te veel om op te noemen. Echt een verrijking van je kennis.

Ook was er de mogelijkheid om lekker te painten en dat heb ik dan ook gedaan. Ik heb de designs van Annie Reynolds mogen toepassen op een aantal superleuke modellen. En ik heb in deze designs meteen wat nieuwe sjablonen van collega Brenda van Crearose getest. Wow, wat zijn die leuk zeg.

Daarna heb ik nog wat gepersonaliseerde Gappies gemaakt en toen was de dag alweer bijna om. Maar niet voordat er nog een loterij was. Hele leuke prijzen zijn er verloot. En ja, ik was ook een van de gelukkigen. Kortom het was geen superjam maar een super, super, superjam.

Nu is het een jaar aftellen geblazen. Maar de data 23-25 maart staan al in mijn agenda. Ik ga snel een spaarpot kopen waar ik elke dag € 2,00. Zo weet ik zeker dat ik een super EFABE ga meemaken.

Sparen jullie ook mee? Want, hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Bedankt Saskia Timmermans, Richard Nijboer, Danielle Visser, Chris Meerburg en Merel Wismeijer voor de geweldige organisatie. En natuurlijk ook bedankt vrijwilligers voor het non-stop model staan.

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn Facebook, Instagram en Twitter in de gaten.

Rest mij nog te zeggen. Heel veel schminkplezier en…..

Tot EFABE 2018!!!!

 

 

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief