Worst Nightmare Kinderfeestje

Posted by on april 11, 2017 in Alle foto's, Blog, Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Worst Nightmare Kinderfeestje

Worst Nightmare Kinderfeestje

Sharing is caring!

Worst Nightmare kinderfeestje (of kan het nog erger).

Een nieuw blog van de “Spookschrijvert”.

We hebben het waarschijnlijk allemaal al eens meegemaakt… een optreden bij een kinderfeest waarbij je met piepende bandjes weer huiswaarts keerde.
Mijn “worst nightmare kinderfeestje” dateert alweer van enkele jaren terug ergens in het midden van het land.
Na mailcontact kom ik op een mooie zondag middag aan bij een architectonisch vrijstaand huis in een woonwijk waar het vlees wordt geleasd, je kent ze wel, sleutelkinderen, strak en 13 in dozijn interieur. Alles voor het oog. PC Hooft tractor op de oprit.
Zoals in vorige blog beschreven doe ik ook hier mijn “entree act” waarbij ik al merkte dat enkele kinderen nogal, bijzonder hoog in hun energie zaten.
Prima! Niets mis mee wel strak houden dus. Ik laag in mijn energie om ze niet nog meer te triggeren.
Ondanks dat het een kinderfeest was vloeide de chablis en Pinot Noir rijkelijk.

De kinderen werden steeds lastiger.

Ze jatte de spullen uit mijn clownsjaszakken, klommen letterlijk (!!) in de gordijnen, zaten ongevraagd aan mijn schmink en waren vreselijk brutaal. De ouders hadden totaal geen grip ( ?) op hun kroost.
Vermanend toespreken, het had geen zin, handje vast pakken terwijl deze in mijn jaszak graaide en duidelijk laten blijken dat dit niet de bedoeling was, het had geen zin.
De grootste raddraaier van het geheel werd na een hele tijd stuiteren uiteindelijk uit de gordijnen getrokken.
Vader sleurde hem erg hardhandig mee naar de gang, gooide hem onder de trap en gaf hem wat tikken na.
Krachttermen bleven niet uit.
Ik was er klaar mee! Maar goed ook want het was tijd! Piepende bandjes naar huis! Dit was op zeker mijn “worst nightmare kinderfeestje”.
Ik was kapot.

Mocht je denken dat het hierbij bleef, helaas niet.

In de week daaropvolgend komt er een mail binnen van de “chablis slobberende-krachttermende-losse handjes-vader” wat voor een waardeloze clown ik wel niet was dat ik de kinderen niet in toom kon houden!! Dat ze zo wild waren en zelfs in de gordijnen klommen! Dat ik een schande was onder de clowns etc etc..
Stomverbaasd las ik de mail. Alles wat meneer opsomde aan verwijten, waren tekortkomingen in zijn eigen opvoeding naar de kinderen.
Dat heeft hij geweten!
Dan maar een klant kwijt! Deze meneer heeft en zeer beleefd mailtje terug gekregen waarin ik al zijn feiten kon weerleggen. BAM! #opvoedenisnietvoorslobberaars #nooitmeerietsvangehoord

Hebben jullie ook vergelijkbare ervaringen of misschien wel erger?

Met vriendelijke groeten,

Spookschrijvert

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn Facebook, Instagram en Twitter in de gaten.

Rest mij nog te zeggen. Heel veel schminkplezier en tot de volgende keer. Daaaaaggggg

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief