DFBW 2017, een groot face- en bodypaint feest.

Posted by on juni 28, 2017 in Alle foto's, Bodypaint, Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor DFBW 2017, een groot face- en bodypaint feest.

DFBW 2017, een groot face- en bodypaint feest.

Sharing is caring!

Ja, het is echt waar DFBW 2017, is een groot face- en bodypaint feest.

Ook dit jaar heeft Schminkkoppies meegedaan aan dit geweldige evenement. En het is echt waar. DFBW 2017, een groot face- en bodypaint feest. Het thema van dit jaar was Hapiness is… 

Een top onderwerp want hoe creatief kan je hier mee zijn. Het brainstormen alleen al was een feestje. Tijdens een gezellige middag met mijn model hebben we zitten brainstormen. Manlief en dochterlief kwamen ook met te gekke ideeën en langzaamaan begon er een idee te ontstaan.

En dan fase 2. Het tekenen. Heerlijk met een grote kop thee, mijn tekenblok en mijn potloden aan de slag. Langzaamaan begonnen de ideeën vorm te krijgen. Maar wat nog veel belangrijker is… Ik kreeg er steeds meer zin in. Ieder jaar weer vind ik het een feestje.

Hierna volgen nog 3 (ja jullie lezen het goed 3) oefenpaints. Dit omdat ik eigenlijk te weinig bodypaint maar vooral omdat mijn model en ik er iedere keer weer een supergezellige dag van maken.

Intussen had dochterlief het maken van de requisiten op zicht genomen. En WOW wat waren die gaaf geworden zeg.

Eindelijk was de dag zelf aangebroken. Een andere locatie dan voorgaande jaren maar ook hier was alles weer tot in de puntjes verzorgd. Naast het bodypainten was er ook een facepaint wedstrijd en zelfs een facepaint wedstrijd voor kinderen.

Normaal krijg je als painter en model niet veel mee van wat er allemaal gebeurd op zo’n dag maar…. Alexandra bakker en Noortje hebben de hele dag in beeld gebracht door middel van “live” te gaan op facebook. Echt superleuk om terug te zien. Wat hebben we gelachen. Heerlijk.

En dan zie je ook meteen wat er vreselijke veel getalenteerde painters rondlopen in ons kleine kikkerlandje. Werkelijk GE-WEL-DIGE creaties zijn er gemaakt. Kijk zelf maar naar de foto’s van Rijnders Fotografie.

Het was een topdag. Volgend jaar zeker weer. Toingtoingtoing

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn FacebookInstagram en Twitter in de gaten.

Rest mij nog te zeggen. Heel veel schminkplezier en tot de volgende keer. Daaaaaggggg

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief