Een prachtige bellypaint en dan?

Posted by on september 6, 2017 in Bellypaint, Blog, Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Een prachtige bellypaint en dan?

Een prachtige bellypaint en dan?

Sharing is caring!

Je hebt een prachtige bellypaint gemaakt of….Je hebt een prachtige bellypaint laten maken en dan?

Soms ben je al weken bezig met de voorbereidingen van een bellypaint. Als painter door te tekenen of plaatjes op te zoeken. En als zwangere door je ideeën door te geven aan de painter. Of, je wordt volledig verrast tijdens een baby shower. Maar in alle gevallen eindigt het met een prachtige bellypaint.

Om deze voor altijd in je herinnering te houden maak je natuurlijk foto’s. Heel veel foto’s. En die foto’s kan je laten afdrukken. Maar…. er is nog een leuke manier om je bellypaint “vast” te leggen.

Hoe dan zal je je afvragen. Ik ga het stap voor stap uitleggen.

Wat heb je nodig :

  • Hydrofiele luier (wit)
  • Water

En dat is alles.

Oke nu de stappen.

Stap 1.

Maak de vochtig (ongeveer net zo nat als een billendoekje) Let op ! maak het niet te nat want dan loopt het door. En wanneer het te droog is kan je niet goed afdrukken.

Stap 2.

 

Zet je model in een comfortabele stoel of laat haar liggen op haar rug. En leg voorzichtig de hydryfiele luier op de buik. Druk voorzichtig de doek aan op alle delen van de buikschildering. (Het model van deze foto wilde het liefst de bellypaint tot haar bevalling op haar buik houden)

 

 

Stap 3.

 

Haal de hydrofiele luier heel voorzichtig van de buik af. En je zult zien dat er een afdruk (weliswaar in spiegelbeeld) van de buikschildering op het doek is ontstaan. Leg vervolgens het doek liggend te drogen.

 

 

Tadaaaaaaaaa.

 

 

 

 

 

Ik hoop dat jullie wat aan dit blogje hebben en dat ik jullie op een leuk idee heb gebracht. Heel veel plezier met het afdrukken.

Willen jullie niks missen van de avonturen van Schminkkoppies abonneer je dan op de Nieuwsbrief en op mijn Youtube kanaal of houd mijn FacebookInstagram en Twitter in de gaten.

Rest mij nog te zeggen. Heel veel schminkplezier en tot de volgende keer. Daaaaaggggg

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief