Halloween

Posted by on november 2, 2015 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Halloween

Halloween

Sharing is caring!

Een van de mooiste dagen voor een schminkster is wel Halloween.

Ook dit jaar was het weer een groot griezelfestijn. Aan mij de eer om verschillende griezelige paints te maken. Van Zombie tot Jigsaw. Van Schedel tot Vampier. Niks was te gek. Eindelijk mocht ik mijn prachtige dochter weer eens schminken. Ze vind het namelijk niet zo leuk om steeds model te moeten staan voor moeders maar Halloween is toch wel een uitzondering. Haar keuze was gevallen op een halve schedel.

Daarna mocht ik een een originele Sugar Skull maken en een superschattig Dracula mannetje. Dracula was zo trots op zijn schmink dat hij bijna niet durfde te praten, bang dat zijn lippen dan niet meer mooi zouden zijn. De Sugar Skull heb ik helemaal afgestemd op de kleding. En omdat deze jurk een mooie diep decoleté had heb ik het gezicht niet wit gemaakt. Dat zou zo’n vreemd effect geven.

De volgende was een mijnheer die als Zombie wilde. Hij had de blog over de Zombie op versiertoer gezien en wilde dat ook wel. Helaas had ik niet zoveel tijd dus is het een wat simpelere versie van deze zombie geworden. Heerlijk griezelig.

De laatste klant was een dame die graag de JigSaw paint wilde. Haar hele kostuum was perfect. Inclusief lenzen en pruik. De volgende dag kreeg ik het geweldige berichtje dat de eerste prijs had gewonnen voor het beste kostuum. Hoe leuk is dat.

Op naar volgend jaar. Mwhuahuahuahuahua

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief