Schminkkoppies

%schminkkoppies in actie

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Mariëlle Heuft van Schminkkoppies.

In 2009 heb ik voor het eerst een schminkpenseel ter hand genomen. Dat was tijdens de opening van twee speelpleintjes in mijn buurt. Tijdens dit buurtfeest ben ik “besmet” geraakt met het “Schminkvirus”.

Ik ben gaan oefenen en oefenen en kreeg steeds meer de smaak te pakken. Eerst links en rechts op verjaardagen en in 2011 heb ik mijn kvk aangevraagd en is Schminkkoppies geboren. Vanaf toen ging het heel snel. Ik Schmink niet alleen kinderen. Maar ook voor bellypaints, bodypaints of voor mooie designs op volwassene kunt u bij mij terecht.  Om bij te blijven in de nieuwste technieken volg ik regelmatig workshops en cursussen. En bijna dagelijks ben ik wel aan het oefenen op mijn arm. Sinds 2015 word ik vergezeld door hele lieve wezentjes, Gappies genaamd. Zij gaan met mij mee op mijn schminkavonturen en maken van alles mee. Kijk maar eens op www.gappies.nl.

Kortom bent u op zoek naar een professionele schminker voor uw kinderfeest, evenement, bruiloft, markt, Halloween, opening straatfeest etc. Dan bent u bij Schminkkoppies aan het juiste adres. Want wie wil er nu niet veranderen in een prachtige vlinder, stoere tijger of mooie prinses? Of voor de wat grotere een stoer eye design of arm paint? Zelfs voor volwassenen heeft Schminkkoppies veel te bieden. UV schmink voor een discofeest of een surrealistisch design. U vraag en Schminkkoppies brengt het tot uitvoer.

Ben je zwanger, organiseer je een babyshower of wil je een origineel cadeau geven? Wat dacht je van een bellypaint.

Ook bent u bij Schminkkoppies aan het juiste adres voor glittertattoo’sTime Tattoo, bodypaint, ballonartiest en ballondecoraties.

Ik werk met schmink op waterbasis van de merken Superstar, Cameleon en Mehron. De schmink is op waterbasis en huidvriendelijk en daardoor makkelijk te verwijderen met water en zeep.

Hygiëne staat bij ons hoog in het Vaandel.

Zit er in de nabije toekomst weer een kinderfeestje, bedrijfsfeestje, buurtfeest, familiefeest, een babyshower of wat voor een feestelijke gelegenheid dan ook aan te komen. Twijfel dan niet en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meerdere klanten hebben een recensie achtergelaten op de facebookpagina van Schminkkoppies. Klik HIER om de deze recensies te lezen.

 

Gallerij

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Schminkkoppies is overal en nergens te vinden.
Volg mijn blog om te lezen wat schminkkoppies allemaal meemaakt.
Gezellig.

Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief